Menu

Ce inseamna w2 la superbet

O remiza fara w2 la superbet este un tip de asigurare pentru un rezultat, de obicei intr-un meci de fotbal. Deci, cum functioneaza un W2 la superbett? Acesta este un pariu de acoperire popular popular pentru a lua un joc, iar modalitatea de baza in care o remiza nu functioneaza niciun pariu este ca, daca meciul se incheie intr-o remiza, va va restitui miza initiala. Daca selectia câștiga, atunci veti fi platit ca câștigator.

Acum, suma pe care o primiti in calitate de câștigator nu se va potrivi exact cu tipul de valoare pe care l-ati obtine la meci. Pentru un exemplu efectiv luat dintr-un meci din Premier League din Man City contra Chelsea, Manchester City a fost pretat la 11/10 pentru a câștiga accesul la domiciliu. Daca le-ai fi acordat o remiza, atunci un pariu ar fi fost luat la un pret de 1/2.

Astfel, puteti vedea scaderea cotei datorita asigurarii de optiuni suplimentare pe care o aveti in selectie. Daca ati plasat o actiune de 10 lire sterline pe acel single din Man City la 11/10, aș fi incasat un profit de 11 GBP. Daca Manchester City ar fi câștigat jocul in conditiile de 1/2 din W2 la superbett, atunci ai fi câștigat un profit de 5 lire sterline. Inca nu este rau, dar inseamna ca responsabilitatea dvs. a fost mai mare pentru inceput, dar atunci veti decide daca a meritat sau nu pentru asigurare.

Știri relevante