Menu

Ce înseamnă w2 la superbet

Ce inseamna w2 la superbet

W2 pariu destinat echipei oaspete pe superbet

O remiză fără w2 la superbet este un tip de asigurare pentru un rezultat, de obicei într-un meci de fotbal. Deci, cum funcţionează un W2 la superbett? Acesta este un pariu de acoperire popular popular pentru a lua un joc, iar modalitatea de bază în care o remiză nu funcţionează niciun pariu este ca, dacă meciul se încheie într-o remiză, vă va restitui miza iniţială. Dacă selecţia câștiga, atunci veţi fi plătit ca câştigător.

Acum, suma pe care o primiţi în calitate de câştigător nu se va potrivi exact cu tipul de valoare pe care l-aţi obţine la meci. Pentru un exemplu efectiv luat dintr-un meci din Premier League din Man City contra Chelsea, Manchester City a fost pretat la 11/10 pentru a câștiga accesul la domiciliu. Dacă le-ai fi acordat o remiză, atunci un pariu ar fi fost luat la un preţ de 1/2.

W2 sau sansa dubla – ce alegi din oferta superbet

Astfel, puteţi vedea scăderea cotei datorită asigurării de opţiuni suplimentare pe care o aveţi în selecţie. Dacă aţi plasat o acţiune de 10 lire sterline pe acel single din Man City la 11/10, aș fi încasat un profit de 11 GBP. Dacă Manchester City ar fi câștigat jocul în condiţiile de 1/2 din W2 la superbett, atunci ai fi câștigat un profit de 5 lire sterline. Încă nu este rău, dar înseamnă ca responsabilitatea dvs. a fost mai mare pentru început, dar atunci veţi decide dacă a meritat sau nu pentru asigurare.

Știri relevante