Menu

Ce inseamna x2 casa pariurilor online

Ce inseamna x2 casa pariurilor online

Cu pariurile traditionale pe fotbal in trei directii oferite de Casa Pariurilor, pariorii au o sansa de 33,3% sa obtina un pariu castigator, sustinand o victorie a echipei gazda (1), o victorie a echipei in deplasare (2) sau o remiza (X). Cu toate acestea, exact aici intra in actiune un pariu cu sansa dubla si va ofera posibilitatea de a dubla lovitura. Ganditi-va: cum suna o sansa de 66,6% la obtinerea unui pariu castigator?

Acesta este exact ceea ce inseamna un pariu cu dubla sansa: flexibilitatea de a acoperi doua rezultate posibile (dintr-un total de 3) cu o miza se regaseste inclusiv in oferta de la Casa Pariurilor.

In timp ce cotele sunt mai mici in comparatie cu un pariu traditional in trei directii – Rezultat Full Time, de exemplu – este un tip de pariu popular pe care il ofera mai multe case de pariuri. Motivul pentru prevalenta si tractiunea sa este ca un parior poate paria pe aceasta piata, indiferent daca ii sustine pe cei defavorizati sau favoriti clar.

Pariurile cu dubla sansa de la Cadsa Pariurilor sunt folosite in esenta pentru a va oferi o sansa mai mare de a castiga dintr-un singur eveniment. In fotbal, poate fi folosit pentru a acoperi doua dintre cele trei rezultate posibile intr-un singur pariu. Combina castigul/remiza pentru ambele parti sau scapa cu totul de optiunea pentru remiza.

Cand plasati un pariu cu sansa dubla la Casa Pariurilor, veti observa ca cota va fi mai mica decat in ​​mod normal, ceea ce se datoreaza sansei mai mari ca selectia dvs. sa vina, de unde si numele „sansa dubla”. Cand cautati sa plasati un pariu cu sansa dubla, acesta va fi afisat astfel:

Pentru a castiga un pariu cu sansa dubla la Casa Pariurilor, trebuie sa acoperiti una dintre aceste selectii.

Pariurile cu dubla sansa pot fi o modalitate excelenta de a castiga atunci cand ne uitam la jocurile dintre doua echipe deschise. De exemplu, ati putea paria pe un joc cu doua echipe care marcheaza si primesc multe goluri, dar egaleaza putine – asa ca un pariu cu sansa dubla pe echipa gazda si pe oaspeti s-ar potrivi. De asemenea, poate fi o modalitate buna de a paria atunci cand sustineti o echipa despre care se asteapta sa castige, deoarece in cazul in care aceasta aluneca sau se lupta sa marcheze, optiunea de remiza este inca acoperita si veti castiga la acea selectie specifica.

Cu acest tip de pariu, va oferiti o sansa mai buna de a castiga. De asemenea, este mai putin riscant fata de pietele mai complexe. Mai jos sunt prezentate avantajele pariurilor cu dubla sansa:

Sanse mai mari de castig

Acest lucru este simplu. Spre deosebire de un pariu traditional in trei directii, care va garanteaza sa selectati un singur rezultat, un pariu cu dubla sansa aduce doua rezultate distincte intr-un singur pariu. Important este ca este un tip de pariu raspandit oferit de numeroase case de pariuri.

Pariuri cu risc scazut

Strategia de pariuri cu dubla sansa are un risc relativ scazut fata de alte tipuri de pariuri. Poti sa intorci favorit/remiza sau acasa/deplasare, in functie de citirea jocului. Prevederea de a sustine o posibilitate de „doua rezultate” ofera securitatea pariului, eliminand o mare parte din volatilitate din ecuatie. Esti bun atata timp cat echipa pe care ai sustinut-o evita infrangerea.

Pariuri profitabile daca meciul este egal

Intr-un concurs egal, de obicei este dificil sa alegeti un favorit. Ceea ce inseamna, de exemplu, este ca, in timp ce gazdele au avut o aparare impenetrabila, atacantii din tabara rivala au avut dreptate pe banii lor. Intr-un scenariu ca acesta, pariurile cu dubla sansa pot fi o strategie functionala, mai ales daca echipele joaca ultimul meci din liga si ar dori sa termine la un nivel ridicat.

Știri relevante