Menu

Ce inseamna x2 la fortuna

Ce inseamna x2 la fortuna

Desi se presupune ca toti cei care joaca la pariuri stiu foarte bine ce inseamna x2, aceasta fiind de fapt una dintre notiunile de baza ale pariurilor, nu strica sa reamintim ce inseamna x2.

Astfel, x2 este asa numita sansa dubla.

Cu alte cuvinte, 1 reprezinta victoria echipei gazda, x inseamna ca meciul se va termina la egalitate si 2 inseamna ca meciul se va incheia cu Victoria echipei oaspete.  Cu alte cuvinte, x2 inseamna ca echipa oaspete are 2 sanse din 3 , si anume ca nu va pierde meciul.  Dar nici nu il va castiga.  Este oarecum o cota acoperitoare, de siguranta, folosita in cazul in care cota pentru pronosticul 2 este un pic mai mare si cel care vrea sa parieze pe echipa oaspete vrea sa se asigure ca pariul va fi castigator.

Cu cat cota la victorie a echipei oaspete este mai mare, cu atat cota pentru x2 este mai mare.  Si invers, poate fi mai mica, daca si cota la 2 este una mica.  Sunt situatii in care cota la victorie pentru echipa oaspete este asa mica, incat cota la x2 va fi si mai mica si nu va merita sa fie pus ape bilet, pentru ca nu va ridica intr-o asa de mare masura cota finala a biletului.

Știri relevante