Menu

Ce inseamna x2 la public win

Pariurile in dubla de la public win la rezultatele 1x 12 2x sunt rare. In mare parte multipli de 2-3 evenimente. Cu o modificare modesta a coeficientilor, pariorul primeste o sansa pentru un scor final decent. Aici la public win este intotdeauna mai mica decat cea a rezultatului. Acest lucru nu se datoreaza dorintei caselor de pariuri de a extrage profit suplimentar si matematicii elementare: mai mult probabilitatea de a castiga – mai putin raportul.

Cele mai raspandite pariuri pe dubla sansa au fost in fotbal. Retragerile se intampla deseori pe public win, asa ca iubitorii de pariuri incearca sa acopere. Hockey dublu sansa – mai putin relevanta, echipa incearca sa rezolve toate problemele in timp de reglementare. In baschet 1X, x2, 12 – nu este folosit deoarece o probabilitate neglijabila a unei remize in timpul de reglare.

X2 in regulamentul public win este victoria echipei a doua sau o remiza, adica oaspetii nu vor pierde (= fata de victoria gazdelor). IPod-ul poate fi folosit atat fotbal cat si hochei. Este mai bine sa evitati x2 in Campionatele respective, unde castiga adesea maestrii. Un exemplu ilustrativ este Premier League englez. Aici chiar si mijlocul clar este capabil sa invinga favoritul, iar suportul fanilor este nebun in natura.

Știri relevante