Menu

Ce înseamnă x2 la public win

Ce inseamna x2 la public win

Sansa dubla un pariu clasic la publicwin

Pariurile în dublă de la public win la rezultatele 1x 12 2x sunt rare. În mare parte multipli de 2-3 evenimente. Cu o modificare modestă a coeficienţilor, pariorul primeşte o şansă pentru un scor final decent. Aici la public win este întotdeauna mai mică decât cea a rezultatului. Acest lucru nu se datorează dorinţei caselor de pariuri de a extrage profit suplimentar şi matematicii elementare: mai mult probabilitatea de a câştiga – mai puţin raportul.

Cele mai răspândite pariuri pe dubla şansă au fost în fotbal. Retragerile se întâmplă deseori pe public win, aşa că iubitorii de pariuri încearcă să acopere.

Sansa dubla prezenta in mai multe sporturi pe publicwin

Hockey dublu şansă – mai puţin relevantă, echipa încearcă să rezolve toate problemele în timp de reglementare. În baschet 1X, x2, 12 – nu este folosit deoarece o probabilitate neglijabilă a unei remize în timpul de reglare.

X2 în regulamentul public win este victoria echipei a doua sau o remiză, adică oaspeţii nu vor pierde (= fata de victoria gazdelor). IPod-ul poate fi folosit atât fotbal cât şi hochei. Este mai bine să evitaţi x2 în Campionatele respective, unde castiga adesea maeştrii. Un exemplu ilustrativ este Premier League englez. Aici chiar şi mijlocul clar este capabil să învingă favoritul, iar suportul fanilor este nebun în natură.

Știri relevante