Menu

Ce lege este in spatele verificarii

Ce lege este in spatele verificarii

Este posibil sa descoperiti ca ati jucat cu un site de pariuri de ceva timp inainte sa va solicite verificari suplimentare. Acest lucru se va intampla probabil deoarece efectuati o depunere mare sau o retragere care este fie lipsita de caracter sau atinge un prag stabilit de casele de pariuri.

Sa te suspectezi de ceva este foarte diferit de a te judeca ca ai facut ceva. Companiile de pariuri pot suspenda conturile si refuza sa plateasca daca suspecteaza activitate infractionala, acest lucru nu inseamna insa ca nu aveti dreptul de a face apel. Vi se va acorda orice oportunitate de a demonstra ca sunteti cine spuneti ca sunteti si, in acest scop, orice fonduri contestate vor fi detinute in asteptarea solutionarii unei plangeri. Exista surse terte care pot ajuta la medierea acestor reclamatii si a legilor definite cu privire la modul in care ar trebui judecate cazurile.

Cu multi ani in urma, un site de pariuri online putea face practic ceea ce le placea, multe nu au fost reglementate, dar pe masura ce industria a crescut, aceasta a fost abuzata progresiv. Legea privind jocurile de noroc din 2005 a facut pentru prima data ilegala operarea unei case de pariuri online fara licenta in Romania, aceasta a fost prima legislatie majora de la Legea jocurilor de noroc din 1960 care a eliminat pariurile legale.

Actul prevede ca operatorii din Romania trebuie sa previna criminalitatea si frauda, ​​sa promoveze o industrie deschisa si onesta si sa protejeze in cele din urma persoanele vulnerabile. O parte din aceasta necesita rezervari pentru a verifica varsta si a verifica sursele de identificare si finantare. Actul a devenit, de asemenea, Comisia pentru jocuri de noroc din Romania, un organism independent care face parte din departamentul de cultura al guvernelor. Organismul are puterea de a emite si revoca licente si de a emite actiuni legale si sanctiuni impotriva operatorilor care nu respecta legea.

In 2014, actul a fost modificat pentru a face legea mai stricta. Acum a devenit ilegal sa operezi in Romania fara licenta, chiar daca te bazezi in strainatate. Acesta este motivul pentru care trebuie sa verificati contul dvs. oricine ati pariat indiferent de locatia lor. Legea a aplicat, de asemenea, reguli mai puternice privind promovarea jocurilor de noroc responsabile si protectia persoanelor vulnerabile.

Știri relevante