Menu

Ce mărime au mizele utilizate în funcţie de cât poker ştii

Ce marime au mizele utilizate in functie de cat poker stii
Întotdeauna trebuie să fim conştienţi de dimensiunea stivei noastre şi de dimensiunile stivei adversarilor noştri. Aceeaşi mana poate juca destul de diferit în funcţie de câte jetoane are adversarul nostru.

De exemplu, ridicam în cut-off apăsând KTo şi butoanele apelează. Flopul este K76r. Acum împotriva unui jucător solid nu voi scoate trei străzi dintr-o mana mai rea, aşa că voi verifica această mana pentru că:

  •  Vreau să-l amăgesc în legătură cu forta mâinilor mele şi să-l fac să blufeze / sune turnul şi riverl cu mâinile mai slabe.
  • Nu vreau să pariez de două ori şi apoi să nu fiu sigur ce să fac până ajungem la river.

Cu toate acestea, toate acestea se schimbă dacă începem mana cu 20 big blind-uri (bb)

Acum aş putea dori să pariez aici, pentru că ştiu că vă suna cu multe mâini pe flop. Pot muta all-in pe turn, oferindu-i o decizie dificilă cu perechile sale de mijloc şi, de asemenea, să blochez orice lovitură liberă la loviturile din egalităţi / două perechi

Lucrul grozav la poker este că fiecare adversar este diferit. Modul în care joci o mana împotriva unui jucător strâns este complet diferit de modul în care ai juca împotriva unui maniac.

Aşadar, data viitoare când mergi la c-betul automat cu top set, opreşte-te şi gândeşte-te mai întâi. Cum ar reacţiona acest adversar dacă mă voi adresa lui?

Jucătorii începători se pot încadra cu uşurinţă în două categorii. Cei care nici măcar nu se gândesc la ceea ce poate ţine adversarul lor şi cei care încearcă să identifice o mana anume.

Pe măsură ce avansaţi ca jucător, veţi începe să vă gândiţi la gama de mâini pe care adversarul dvs. ar putea să o deţină ca urmare a deciziilor sale anterioare şi a tendinţelor interpersonale şi apoi să acţionaţi în consecinţă.

Descompunerea acestui lucru poate ajuta masiv atunci când vă gândiţi dacă să pariaţi sau nu

De exemplu, dacă deschid din poziţia mijlocie şi apelurile orbe mici, mă voi gândi de două ori la pariurile pe un flop de J87ddx, deoarece gama să consta dintr-o mulţime de perechi medii şi combo-uri Broadway potrivite.

Până acum am discutat situaţii în care suntem agresorii, dar să luăm în considerare un scenariu în care suntem apelantul pre-flop.

Jucătorii au tendinţa de a schimba dimensiunea pariului în funcţie de tablă / puterea mâinii lor, fără a fi cu adevărat suficient de buni pentru a juca cu acest lucru la un efect excelent.

Foarte puţini jucători sunt capabili să amestece acest lucru cu mâinile lor puternice şi slabe, aşa ca, dacă acordaţi atenţie, aţi putea să scoateţi pe cineva dintr-un pariu slab evident după ce l-aţi văzut de câteva ori.

Programul de recompense al Unibet este destul de unic si detalii despre el gasiti daca veti citii recenzia de aici https://pariubet.ro/recenzie/unibet/, deoarece folosește un sistem de trofee folosit în mod obișnuit în jocurile video moderne. Totuși, nu vă așteptați să fie consecvent. La fel ca tot ce este pe această platformă, ar trebui să distreze jucătorii, mai degrabă decât să le ofere opțiuni pentru a lucra la procentele lor de redare.

Uită de măcinat pentru volum și de a avansa pe scara loialității. În schimb, sunteți aici pentru a face misiuni lunare, care sunt afișate convenabil în partea de sus a fiecărei mese deschise. Dacă doriți să știți ce ar trebui să faceți, faceți clic pe pictograma corespunzătoare și citiți descrierea.

Pentru a trece la misiunile mai dificile, trebuie să le finalizați mai întâi pe cele mai ușoare. Obiectivele misiunilor de nivel de intrare variază de la schimbarea fundalului mesei la jocul unui turneu cu recompense.

Când ajungi la cele mai grele misiuni, lucrurile devin extrem de aleatorii. De exemplu, una dintre sarcinile din februarie 2018 a fost de a primi 20 de cărți cu o valoare de 10 sau mai mare la un joc Pot-Limit Omaha. Recompensele pentru finalizarea acestor misiuni constau de obicei în bilete STT sau freeroll.

Luând în considerare toate lucrurile, acest sistem cu siguranță nu este plictisitor, dar imprevizibilitatea lui face imposibilă evaluarea valorii generale, ceea ce este garantat să descurajeze jucătorii serioși să participe.

Știri relevante