Menu

Ce mesaj primesti de la Betfair cand esti limitat

Ce mesaj primesti de la Betfair cand esti limitat

Va contactam astazi cu privire la contul dvs. Betfair – „nume de utilizator”.

Dupa o examinare atenta a echipei noastre de tranzactionare senior, am luat decizia ca numele de utilizator al contului dvs. sa nu mai fie eligibil pentru a primi promotii sportive viitoare de la Betfair. Aceasta inseamna ca nu veti mai fi eligibil pentru bonusuri, pariuri gratuite, plati ex gratia, cele mai bune cote garantate sau puncte de recompensa. Aceasta decizie nu va afecta nicio promotie pe care ai acordat-o deja sau rezultatul pariurilor gratuite pe care le-ai plasat deja. Daca aveti intrebari despre pariurile gratuite pe care le-ati primit deja, puteti contacta serviciul de asistenta pentru clienti.

Aceasta decizie este definitiva si nu va fi rasturnata, dar sa va asiguram ca aceasta actiune a fost luata doar dupa multa consideratie.

Va rugam sa retineti ca sunteti bineveniti sa continuati sa folositi contul dvs. in mod recreativ.

Echipa Betfair

Deschis, nu, in spatele scenei, da, desigur. Industria jocurilor de noroc este in mod exceptional competitiva, mai ales online, si, prin urmare, nu exista un grup central de informatii pentru care operatorii sa poata atrage. Ceea ce gasiti in schimb este diseminarea informatiilor in alte moduri.

Multe dintre cele mai mari companii de pariuri s-au contopit si au dobandit ca nebune in ultimul deceniu, iar acest lucru a dus la goliati din industrie, precum Ladbrokies-Betano (+ Gala), Paddy Power-Betfair si Grupul Kindred (Unibet, 32Red, Stan James si Mai Mult). De fiecare data cand aceste companii se imbina si dobandesc, vor impartasi baze de date intregi despre utilizatori intre ele.

De exemplu, faptul ca Betano I a fost limitat de Unibet o saptamana mai tarziu, cu un e-mail de copiere a carbonului inlocuind pur si simplu Betano pentru Unibet. Lucrul interesant este ca exista un motiv pentru care Betano sa-mi limiteze contul, folosisem o multime de bonusuri, dar nu exista prea putine motive pentru Unibet. Contul meu Unibet a fost in pierdere, iar activitatea mea de pariere a fost mult mai conventionala.

Știri relevante