Menu

Ce mize trebuie sa folositi cand pariati cu baza fixa

Ce mize trebuie sa folositi cand pariati cu baza fixa

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care probabil ca doriti sa le cunoasteti este cat va va costa un pariu bancar. Cum va puteti imagina, raspunsul este unul complicat. In esenta, depinde de cate selectii ati adaugat la biletul dvs. de pariuri, precum si de cati bancheri aveti.

Cu cat ai mai multe selectii, cu atat va fi mai scump pariul tau, dar cu atat mai multi bancheri ai ales cu atat mai mult cu cat aceasta suma va fi redusa. Hai sa spunem altfel. Daca ati ales 10 selectii pe biletul dvs. si 1 bancher, de fiecare data cand selectati o serie de alte pariuri pe care credeti ca le vor castiga si cu bancherul dvs., plasati mai multe pariuri si va trebui sa le platiti.

Daca alegeti, sa spunem, 3 bancheri si alti doi castigatori, atunci faceti bancherii aceia 1 parte din pariu, mai degraba decat 3 parti individuale. Deci, in mod esential, mergi pentru un Treble – cei 3 bancheri trebuie sa castige, iar apoi ai nevoie de inca 2 pariuri castigatoare din celelalte 10 selectii, deci de cinci ori. Cu toate acestea, este vorba de 21 de pariuri in total, deoarece exista 21 de 5 ori posibile din cele 10 selectii si, evident, este 21x miza unitatii, asa ca tine cont de asta.

Pe un bilet normal de pariere cu 4 selectii puteti plasa un Acca de 4 ori, 4 Trebles si 6 Doubles. Daca alegeti sa faceti asta, atunci v-ar costa 110 GBP pentru o miza de 10 GBP. Participarea la un bancher si alte 3 selectii la un pariu bancar te-ar costa 70 de lire sterline pentru o miza de 10 lire sterline si ar oferi acelasi nivel de protectie – cu conditia ca bancherul tau sa castige.

Ultimul lucru pe care veti dori sa il luati in considerare este momentul in care, exact, ar trebui sa optati pentru a participa la un pariu bancar. Pana la urma, daca este atat de usor, de ce nu o fac toata lumea tot timpul? Adevarul este ca pariurile bancare sunt cele mai bine plasate atunci cand cotele sunt in favoarea ta. Daca sansele cu privire la selectiile dvs. sunt corecte chiar si atunci, nu este foarte important sa optati pentru bancher.

In schimb, alegeti sa mergeti pentru un bancher atunci cand sunteti intr-adevar increzator in rezultatul unui meci si aveti cote bune in alte. Probabil ca sansele Bancii dvs. vor fi foarte scazute, avand in vedere ca casele de pariuri sunt la fel de mari ca dvs. sa vedeti sansa echipei pe care ati ales-o sa castigati ca fiind mare. Dar aceste cote mici sunt compensate datorita faptului ca va exista o sansa mai mare ca pariul dvs. sa fie castigator.

In esenta, pariurile Banker pot parea destul de complexe, asa ca cea mai buna modalitate de a te confrunta cu ceea ce faci este indreptandu-te la cartea ta de sport la alegere, adaugand cateva selectii la biletul de pariuri si experimentand optiunea Banker pentru a vedea ce primesti.

Știri relevante