Menu

Ce ne ofera viitorul jocurilor de noroc si pariuri sportive

Ce ne ofera viitorul jocurilor de noroc si pariuri sportive

Aceste esecuri istorice erau inacceptabile si de la achizitie am supravegheat o revizuire sistematica a procedurilor de protectie a jucatorilor grupului extins, iar persoanele responsabile de aceste probleme au iesit din activitate.

Departamentul pentru mass-media pentru cultura digitala si sport In acelasi timp, guvernul este, de asemenea, dornic sa impiedice ceea ce este considerat un comportament iresponsabil al unor firme de jocuri de noroc fata de clientii vulnerabili.

Aceasta este sustinuta in totalitate de deputatul Laburist Carolyn Harris, care conduce un grup de partide incrucisate in privinta jocurilor de noroc cu probleme.

Vorbind despre cazul Ladbrokes Coral, ea a fost deosebit de hotarata in opinia sa: „Cred ca industria nu actioneaza intr-un mod rezonabil in ceea ce priveste jocurile de noroc cu probleme sau jocurile de noroc excesive.

„In fiecare zi aud de la persoane fizice si familii ale caror vieti au fost provocate de cautarea industriei de a castiga profitul si de a nu tine cont de clienti. Desi aceasta este o amenda substantiala, pentru Ladbrokes Coral este o schimbare slaba si ma indoiesc ca vor invata lectii. ”

Aceasta este intrebarea de milioane de lire sterline si ar putea fi ironic sa sugereze ca casele de pariuri vor oferi o piata daca vor fi facute pentru a consolida procesele de operare.Cu toate acestea, in cazul in care Comisia pentru jocuri de noroc poate avea un pic de noroc este prin revizuirea proceselor VIP pe care multe firme le au in prezent si, cu siguranta, a le face mai putin agresive.

Nu este diferita de industria serviciilor financiare (puternic reglementata) care, de la criza financiara globala, a facut sa se aplice asupra procedurilor sale.

Brokerii nu mai pot folosi procese de vanzare in stilul „Lupul de pe Wall Street” pentru a forta stocurile la clientii neobservati sau usor influentati. Nu este prea mult o intindere a imaginatiei pentru a imagina scenarii similare cu managerii VIP ai cazinourilor online.

Cu toate acestea, exista cazinouri online si case de pariuri care respecta masurile de jocuri de noroc responsabile si masurile stricte in vigoare pentru a-si investiga in detaliu clientii cei mai valorosi.

Unele firme chiar suspenda conturile la primul semn al unei activitati dubioase si, ca atare, functioneaza in limitele eticii conventionale. Este mai mult decat probabil sa fie aceste companii care, mergand inainte, investesc si adopta o tehnologie sofisticata pentru a distinge mai rapid un jucator care are nevoie de ajutor.

Știri relevante