Menu

Ce poti plati cu paysafecard in ziua de azi

Ce poti plati cu paysafecard in ziua de azi

Paysafecard este cea mai populara metoda de plata din lume pentru cumparaturi online, pariuri sportive si jocuri de noroc online. Cu aceasta metoda de plata, clientii dvs. pot efectua plati preplatite sigure online. Paysafecard este astfel solutia perfecta pentru persoanele care nu au cont bancar sau card de credit. Cu datele de pe card, clientii pot efectua plati fara a fi necesar sa introduca date personale.

Prin urmare, puteti oferi clientilor dvs. o solutie anonima, sigura și rapida pentru plati mai mici. Paysafecard trebuie sa fie recomandat in special daca oferiti servicii online in domeniul jocurilor, intalniri online, VoIP, telefonie, calatorii, muzica și filme.

Cu paysafecard puteti plati in siguranta și convenabil in mai mult de 3.500 de magazine web fara a utiliza cardul de credit sau contul bancar.

  • Payafecard este cea mai raspandita solutie preplatita pentru platile pe Internet in Europa.
  • Puteti plati in mod convenabil folosind codul PIN de pe paysafecard.
  • Pentru sume mai mari puteti combina pana la 10 carti.
  • Puteti plati și in valute straine.
  • Tariful de plata poate fi utilizat gratuit pentru primele 12 luni.

Avantajele pentru tine.

  • Direct: Completeaza-ti contul „payafecard” meu direct la mașina de bilete – chiar mai rapid cu functia „paysafecard direct”.
  • Convenabil: nu mai trebuie sa introduceti codul PIN din 16 cifre.
  • Flexibil: suma incarcata este disponibila imediat dupa plata – cu „paysafecard direct” pentru sume chiar mai mari pana la 250 RON.

My paysafecard este un cont online central care stocheaza și pastreaza inregistrarile tuturor acelor dvs. de pachete paysafecard achizitionate intr-un singur loc. Puteti combina suma fiecarui payafecard intr-o suma totala, adaugati-o oricand doriti și platiti cu contul folosind un simplu nume de utilizator și o logare in parola. cardul meu de plati ofera, de asemenea, cateva recompense și beneficii grozave pentru membrii sai.

Știri relevante