Ce preferati cote pre-meci sau pariurile live

Acum, ca intelegeti de ce parierea pe favoriti produce rezultate foarte bune, trecem la pasul urmator. Trebuie sa decideti daca plasati un pariu inainte de meci si obtineti o cota inainte de meci sau daca veti incerca sa gasiti o valoare mai buna si cote mai mari in timpul meciului si veti paria cu cote live.

Cu toate acestea, din ultima lectie, trebuie sa va amintiti ca nu ar trebui sa pariati pe fiecare favorit doar pentru ca favoritul are cele mai mari sanse de a castiga. In fiecare zi aveti zeci de oportunitati de pariuri interesante, deci trebuie sa alegeti cu atentie. Faceti selectia pe baza analizei pre-meci, a informatiilor gasite si a statisticilor.

Odata ce parcurgeti acest proces si sunteti multumiti de alegerea dvs., va confruntati cu o alta provocare. Nu exista un raspuns unic la aceasta provocare. Intrebarea este daca sa pariati inainte de inceperea meciului sau numai in timpul meciului.

Daca ar exista o solutie universala la aceasta dilema, pariurile sportive ar fi mult prea simple – ar fi un graal atat de sfant al pariurilor sportive.

In primul rand, sa analizam fiecare dintre aceste doua optiuni si sa examinam diferitele argumente pro si contra.

Cotele pre-meci

Cotele dinaintea meciului sunt cotele pe care le vedeti pe site-urile caselor de pariuri inainte de inceperea meciului. Aceasta este cea mai comuna „forma” de cote, intrucat un procent mare de pariori nu accepta pariurile live.

Prin urmare, acestea sunt cotele la care majoritatea pariorilor vor paria. Daca sunt interesati de o oportunitate de pariere chiar si dupa efectuarea unei analize amanuntite, vor vedea ce cote le ofera pariorii. Daca le plac cotele oferite, pariaza.

Cursurile pre-meci sunt in sine o sursa valoroasa de informatii. Doar o scurta privire asupra cotelor va va arata cum stau echipele (sau jucatorii) in ochii caselor de pariuri. Cu cat sunt mai mici cotele pentru favorit, cu atat mai clar ar trebui sa fie meciul. Cote mai mari (pentru ambele echipe) indica faptul ca meciul va fi egal.

Avantajele pariurilor cu cote inainte de meci:

  • Stii cursuri prestabilite.
  • Stii 100%. ca pariul este valid.
  • Dupa plasarea unui pariu, nu mai trebuie sa efectuati nicio analiza si asa mai departe.

Dezavantaje ale pariurilor cu cote inainte de meci:

  • Este posibil ca rata sa nu fie atat de mare pe cat crezi ca ar trebui sa fie.
  • Nu puteti castiga mai multa valoare prin pariere in timpul unui meci.
  • Nu puteti sa va maximizati potentialul de pariere.

Dupa cum puteti vedea, cursurile pre-meci au atat avantaje, cat si dezavantaje. Depinde daca credeti ca este posibil sa castigati mai multa valoare prin pariere in timpul meciului.

Știri relevante