Menu

Ce primesti pe Gets Bet la scor alb pe bilet

Ce primesti pe Gets Bet la scor alb pe bilet

Toti pariorii se tem de scorul abl cum i se mai spune in popor la scorul de 0-0. Gets Bet va scapa de aceasta teama prin returnarea mizei daca aveti un singur meci pe un bilet combo care se termina fara sa se inscrie vreun gol.

Cu alte cuvinte aveti un pariu gratuit sa zicem egal cu valoarea mizei pe care o pariati voi. Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba, si mai exact ce ar trebuii sa contina biletul combo pentru ca voi sa primiti din partea Gets Bet miza inapoi la un sigur scor de 0-0 pe biletul de pariere.

Asadar de la inceput trebuie sa sititi ca de la cota minima de 1.50 este valabil supercombo pe bilet. Miza trebuie sa fie de min 10 ron, dar nu mai mare de 200 ron. In cazul in care biletul este eligibil pentru scor alb, atunci veti primi in cont miza in 24 de ore sub forma de pariu gratuit care trebuie plasat in maxim 3 zile de la creditarea in cont.

Pentru a fi eligibil in promotia „Ce primesti pe Gets Bet la scor alb pe bilet” trebuie sa ai contul verificat si evetual sa fi efectuat minim o depunere deoarece miza trebuie sa fie din bani reali si nu proveniti dintr-un bonus.

Promotia „Ce primesti pe Gets Bet la scor alb pe bilet” se adreseaza jucatorilor care au deja cont de pariuri sportive pe Gets Bet. Aceasta promotie spre deosebire de alte promotii nu are conditii de a fi singura activa pe cont, ea fiind in mod automat activata la conditia de cota si miza minama de 10 ron indiferent in ce stare se afla contul vostru de pariere.

Chiar daca esti client nou, poti beneficia de aceasta promotie imediat ce iti verifici identitatea si faci o prima depunere cu suma minima obligatorie care se regaseste in termenii si conditiile de functionare Gets Bet.

Știri relevante