Menu

Ce promotii te pot astepta pe contul de Netbet

Ce promotii te pot astepta pe contul de Netbet

Noua oferta de clienti pentru jucatorii de cazino de la NetBet este de 200 de lire sterline, inclusiv 10 rotiri pe seria sloturilor Age of the Gods – Age of the Gods, Age of the Gods – Fate Sisters, Age of the Gods – Furious Four, Age of the Godsess a Intelepciunii, Epoca Zeilor – Regele Olimpului si Epoca Zeilor – Printul Olimpului, Epoca Zeilor – Zeul Furtunii.

Daca simtiti ca este o oferta atractiva pentru dvs., ar trebui sa va inscrieti la cazinou, sa depuneti minimum 10 GBP dupa codul bonus, iar suma depunerii dvs. va fi dublata pâna la 200 GBP. Asta inseamna ca, daca doriti sa obtineti suma totala a bonusului, va trebui sa depuneti 100 de lire sterline.

Bonusul de bun venit poate fi solicitat doar la primul transfer de depunere. Rotirile gratuite sunt acordate automat in sectiunea Vegas. In plus, pot fi refuzate, de asemenea, printr-un mesaj sau daca sunt neutilizate timp de 7 zile, data bonusului de expirare va face ca rotirile sa nu fie disponibile pentru dvs.

Metodele de plata acceptabile pentru aceasta oferta sunt toate Visa, Mastercard, Diners Club si orice alt card de credit / debit. Portofelele electronice si cardurile preplatite (Paysafecard) nu sunt acceptate pentru aceasta promotie. Cerintele de pariere se refera la suma bonusului, iar profiturile obtinute in timpul jocului cu rotiri gratuite. Suma bonusului trebuie sa fie jucata de 30 de ori, iar câstigurile de rotire gratuite ar trebui sa fie jucate de 50 de ori. De exemplu, depozitul minim de 10 GBP va contribui cu inca 10 GBP la soldul cazinoului.

Cu toate acestea, va trebui sa pariati 300 GBP pentru a indeplini cerintele pariului pentru suma bonusului. Daca câstigati 10 GBP din rotiri gratuite, pariul gratuit la rotiri va fi de 500 GBP. Mai mult, jocurile live, sporturile vizuale, jocurile de masa si unele aparate de slot nu conteaza pentru contributia pariurilor.

Știri relevante