Menu

Ce puteti face in agentiile Stanleybet

Ce puteti face in agentiile Stanleybet

Stanley Bet a fost fondata in 1997 la Liverpool (Anglia). Exista o suspiciune puternica ca oamenii care au fondat Stanley Bet sunt fani ai clubului local de fotbal, deoarece site-ul si sigla contin mult rosu. In anul 2005, Stanley Bet a vandut concurentei toate birourile de pariuri pe care le detineau in Anglia; William Hill. Cu toate acestea, Stanley Bet a facut o revenire uriasa si a activat din nou in Marea Britanie din 2014.

StanleyBet nu este prezent doar in Anglia, dar este activ si in alte tari europene precum Danemarca, Romania, Croatia, Germania, Italia, Cipru, Polonia si Belgia. Locatiile din Belgia se extind tot mai mult, iar Stanley Bet are licenta FA +, potrivit Comisiei belgiene pentru jocuri. Unul dintre cele mai fiabile semne ca o carte de sport este 100% sincera si sigura. Ati dori cateva sfaturi suplimentare inainte de a incerca?

Chiar daca StanleyBet ofera o imagine de ansamblu a majoritatii sporturilor (populare) care merg bine pe piata europeana. Cu toate acestea, am descoperit un dezavantaj major la StanleyBet. Intr-adevar, nu este posibil sa pariati pe ciclism! Unul dintre cele mai populare sporturi europene de astazi. In fiecare an, Turul Frantei reprezinta o atragere uriasa pentru fanii Wielren si, prin urmare, este fericit sa fie implicat. Prin urmare, credem ca Stanley Bet este gresit aici. Multe competitii belgiene lipsesc din selectia de meciuri, iar pariurile pe porumbei nu sunt posibile cu StanleyBet.

In afara de a paria in avans pe meciuri, pariurile live la StanleyBet sunt, de asemenea, o posibilitate! Cu pariuri live puteti paria direct in timpul unui eveniment sau meci in desfasurare. Dar cum functioneaza de fapt pariurile live? Sa presupunem ca un meci de fotbal este in derulare, Barcelona impotriva lui Juventus. Si vrei sa pariezi la jumatatea jocului pe rezultatul clasamentului final. Acest lucru este posibil cu pariurile live! Puteti paria pe care este scorul final exact sau pe cine va inscrie ultimul gol, daca va exista un obiectiv deloc … Optiuni suficiente! Pariurile live nu sunt disponibile doar pentru fotbal, ci si pentru toate sporturile pe care StanleyBet le ofera.

Știri relevante