Menu

Ce puţeti face în agenţiile Stanleybet

Ce puteti face in agentiile Stanleybet

StanleyBet nu este prezent doar în Anglia

Stanley Bet a fost fondată în 1997 la Liverpool (Anglia). Există o suspiciune puternică ca oamenii care au fondat Stanley Bet sunt fani ai clubului local de fotbal, deoarece site-ul şi sigla conţin mult roşu. În anul 2005, Stanley Bet a vândut concurenţei toate birourile de pariuri pe care le deţineau în Anglia; William Hill. Cu toate acestea, Stanley Bet a făcut o revenire uriaşă şi a activat din nou în Marea Britanie din 2014.

StanleyBet nu este prezent doar în Anglia, dar este activ şi în alte ţări europene precum Danemarca, România, Croaţia, Germania, Italia, Cipru, Polonia şi Belgia. Locaţiile din Belgia se extind tot mai mult, iar Stanley Bet are licenţa FĂ +, potrivit Comisiei belgiene pentru jocuri. Unul dintre cele mai fiabile semne ca o carte de sport este 100% sinceră şi sigură. Aţi dori câteva sfaturi suplimentare înainte de a încerca?

StanleyBet oferă o imagine de ansamblu a majorităţii sporturilor

Chiar dacă StanleyBet oferă o imagine de ansamblu a majorităţii sporturilor (populare) care merg bine pe piaţa europeană. Cu toate acestea, am descoperit un dezavantaj major la StanleyBet. Într-adevăr, nu este posibil să pariaţi pe ciclism! Unul dintre cele mai populare sporturi europene de astăzi. În fiecare an, Turul Franţei reprezintă o atragere uriaşă pentru fanii Wielren şi, prin urmare, este fericit să fie implicat. Prin urmare, credem ca Stanley Bet este greşit aici. Multe competiţii belgiene lipsesc din selecţia de meciuri, iar pariurile pe porumbei nu sunt posibile cu StanleyBet.

În afară de a paria în avans pe meciuri, pariurile live la StanleyBet sunt, de asemenea, o posibilitate! Cu pariuri live puteţi paria direct în timpul unui eveniment sau meci în desfăşurare. Dar cum funcţionează de fapt pariurile live? Să presupunem ca un meci de fotbal este în derulare, Barcelona împotriva lui Juventus. Şi vrei să pariezi la jumătatea jocului pe rezultatul clasamentului final. Acest lucru este posibil cu pariurile live! Puteţi paria pe care este scorul final exact sau pe cine va înscrie ultimul gol, dacă va exista un obiectiv deloc… Opţiuni suficiente! Pariurile live nu sunt disponibile doar pentru fotbal, ci şi pentru toate sporturile pe care StanleyBet le oferă.

Știri relevante