Ce sa faceti daca credeti ca ati fost fraudat

Unul dintre lucrurile interesante va fi, fara indoiala, utilizarea de social media. Am vazut in ultimii ani cum „robotii” au fost folositi de genul Twitter pentru a raspandi stiri false si a influenta acoperirea si intelegerea evenimentelor politice. Ce s-ar putea intampla daca acesti „utilizatori” de socializare computerizati incep sa raspandeasca zvonuri despre selectiile echipei din fotbal, de exemplu, sau accidentari la tenis?

Casele de pariuri ar putea ridica sansele unei castigatoare a unei echipe sau a unui jucator daca se pare ca nu vor putea sa faca performante in varful abilitatii lor, oferindu-le fraudatorilor o sansa de a miza pariuri mari. Doar atunci cand se anunta adevarata echipa sau jucatorul va intra in instanta, preturile vor scadea pentru a reflecta asta, dar pana la acel moment, fraudatorii vor fi deja pariati. Acesta ar putea fi viitorul fraudei in industria jocurilor de noroc?

Trecerea de la pariuri in persoana la pariuri la pariuri online pe site-uri este probabil sa ajute fraudetii mai mult decat casele de pariuri sau cazinourile. In exemplul dat anterior de gasca care a preluat un milion dintr-un cazinou din Londra, ei au folosit lasere pentru a urmari miscarea mingii de ruleta. Oare fraierii inteligenti nu vor putea proiecta dispozitive similare pentru a descoperi miscarea mingii intr-un joc de ruleta online sau pentru a urmari mainile intr-un joc de blackjack?

investigarea fraudelor In Regatul Unit, Comisia pentru jocuri de noroc din Romania are un set strict de reguli si regulamente la care casele de pariuri si cazinourile trebuie sa respecte daca doresc sa obtina o licenta de jocuri de noroc. Va recomandam intotdeauna sa plasati doar pariuri cu cazinourile care au licenta emisa de Comisia de Jocuri de Noroc din Romania si sa discutati imediat cu UKGC daca simtiti ca cazinoul pe care il utilizati incalca regulile. Daca pariati cu o casa de pariuri sau un cazinou fara licenta, atunci nu exista aproape nicio protectie pentru banii dvs. sau pentru informatiile dvs.

Evident, unul dintre primele lucruri pe care ar trebui sa le faceti in orice caz este sa contactati direct casa de pariuri. Este complet posibil, mai ales daca este vorba despre o companie online, ca sistemul informatic sa nu functioneze corect si o scurta discutie cu ei sa rezolve totul. In caz contrar, puteti contacta Serviciul de Adjudecare a Pariurilor Independente (IBAS), care va investiga orice reclamatii cu privire la o casa de pariuri si va asigura un rezultat corect. In caz contrar, puteti contacta intotdeauna Autoritatea pentru standarde de publicitate daca credeti ca ati fost indus in eroare sau Asociatia caselor de pariuri britanice. Pe scurt, exista numeroase lucruri de facut inainte de a simti ca ati ramas fara optiuni.

Știri relevante