Menu

Ce se intampla cu pariul pe un jucator ce nu intra

Puteti paria pe propriile obiective pentru a fi marcat intr-un joc ca o linie separata. Chiar daca aceasta linie este inclusa pe piata marcatorilor de goluri, aceasta nu ar trebui sa efectueze regula propriilor obiective descrise mai sus. Sustinerea unui obiectiv propriu poate oferi deseori sanse decente de aproximativ 8-10 / 1.

Daca selectia dvs. nu incepe jocul, atunci pariul este inca atat timp cat jucatorul este pe banca de inlocuitori, daca nu, pariul este nul imediat. Daca te intorci cu un prim gol, exista inca o sansa ca alegerea ta sa poata inscrie primul gol daca vor veni ca un inlocuitor. Pariul in aceasta instanta este live pana la primul gol. Daca jucatorul dvs. este pe teren in momentul primului gol, atunci pierdeti pariul, daca nu au venit inca pe pariuri este nul si veti primi miza inapoi.

Daca puneti un pariu in orice moment, atunci acest pariu este activ pana la sfarsitul jocului, deoarece jucatorul poate veni oricand si inscrie. Daca jucatorul dvs. vine si nu marcheaza, pierdeti pariul, daca nu vin pe parcurs, veti primi o rambursare. Daca ati plasat un ultim pariu pe gol, atunci pariul va fi din nou in direct pana la sfarsitul jocului.

Pariurile sunt tratate ca doua componente. Partea FGS a pariului ramane in direct pana la primul obiectiv, partea EW a pariului este in direct pana la atingerea numarului de locuri.

Evident, veti pierde in orice moment un pariu care a pariat, deoarece jucatorul dvs. a avut ocazia sa inscrie, fiind pe teren, chiar daca nu pentru 90 de minute. In cazul unui prim si ultim golgheter, aceeasi logica se aplica chiar daca jucatorul dvs. a fost pe teren si a fost scos inainte de primul gol / ultim gol. Daca jucatorul dvs. inscrie, este decolat si acesta ramane ultimul obiectiv, veti fi totusi platit.

In ceea ce priveste pariul, acesta este acelasi cu un jucator luat ca sub. Jucatorul a fost pe teren si astfel toate pariurile de goluri existente sunt pierdute. Daca jucatorul care este trimis are scoruri mai intai, ultimul sau oricand inainte de a fi afisat cartonas rosu, pariul dvs. ramane in continuare si veti fi platit normal.

Moarte oameni au pariat pe o remiza de 0-0, atunci cand ar putea obtine termeni si valoare mult mai buni, mizand pe No Goalscorer in schimb. De cele mai multe ori, piata de scoruri fara goluri si scorul corect 0-0 au exact aceleasi cote, cu toate acestea, piata fara goluri de goluri exclude in general obiectivele proprii. Aceasta inseamna ca un joc care incheie 1-0, cu singurul gol fiind un obiectiv propriu, va fi inca platit pe piata fara goluri, dar nu si scorul corect 0-0.

Un obiectiv propriu se intampla in aproximativ unul din 50 de jocuri si pentru unele echipe nefericite sub 1/20. Daca plasati o multime de aceste tipuri de pariu, atunci in timp, veti obtine mai multa valoare de la un gol de gol, comparativ cu 0-0. Dupa cum se spune, aveti grija de banuti….

Știri relevante