Menu

Ce se intampla daca pariezi la bet365

Ce se intampla daca pariezi la bet365

Daca un parior din Romania vrea sa parieze la Bet365 trebuie sa stie ca acest lucru este interzis. Acest lucru se datoreaza faptului ca ONJN a anulat dreptul de operare al companiilor care ofera servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibila site-ului bet365.com. Daca sunt jucatori care au bani in acele conturi, au la dispozitie 30 de zile pentru a-si retrage banii, iar cei care ignora decizia ONJN si continua sa parieze la Bet365 risca amenzi cuprinse intre 5,000 si 10,000 lei.

De asemenea, ca urmare a deciziei ONJN, Bet365 a fost obligata sa restituie clientilor banii pe care acestia ii aveau in contul de joc. Dupa expirarea perioadei de 30 de zile in care jucatorii isi puteat retrage banii din contul Bet365, jucatorii nu vor mai putea sa acceseze site-ul bet365 .com, accesul la acest site urmand a fi restrictionat.

Cei care vor continua sa intre pe site-ul bet365.com vor savarsi o contraventie si vor fi amendati in conformitate cu prevederile legale.Avand in vedere ca Bet365 a avut cei mai multi client dintre toate toate casele de pariuri on line din Romania, masura va afecta foarte multe personae, iar amenzile pentru cei care incalca dispozitiile legii sunt foarte mari.

In plus, Bet365 a fost trecuta si pe lista neagra, pentru ca a continuat operarea si dupa expirarea perioadei de gratie in care isi puteau indeplini obligatiile fiscal fata de statul roman.

Mai multi jucatori au fost deja contactati de catre ONJN pentru a spune daca au jucat la Bet365 si dupa intrarea in vigoare a legii. Cum Bet365 nu a facut public faptul ca jucatorii romani nu mai au voie sa parieze, iar acestia au continuat sa o faca, si astfel au fost pasibili de amenzi, Bet365 a promis asistenta juridical pentru acestia.

Știri relevante