Menu

Ce se intampla daca se amana un meci la pariuri superbet

Ce se intampla daca se amana un meci la pariuri superbet

Ati studiat formularul, ati petrecut ore intregi studiind site-ul de statistici si ati venit cu un pariu bun ca sunteti convins ca este un castigator si la cote bune. Atunci meciul este anulat! Acest lucru in sine este foarte frustrant, dar incertitudinea cu privire la ceea ce se intampla cu pariul tau este, de asemenea, extrem de enervanta. Aici explicam ce se intampla daca evenimentul pe care pariezi este anulat sau amanat.

Puteti gasi cateva informatii despre aceasta chestiune in Intrebarile noastre frecvente despre pariurile nule, unde analizam diferitele motive pentru care un pariu ar putea fi anulat, inclusiv amanarea si anularea, precum si modul in care acest lucru afecteaza accas si multipli. Dupa cum spunem in articolul respectiv, exista o multime de motive pentru care un meci ar putea fi amanat sau anulat si, de departe, cel mai comun este vremea, cu ploaia, zapada si terenurile si pistele inghetate, toate provocand perturbari, mai ales in lunile de iarna. si pentru evenimente care au loc in locatii mai mici sau mai putin sofisticate.

Problema ce se intampla cu un pariu in cazul improbabil al unei amanari/anularii este atat simpla, cat si complexa. Simplu, pentru ca exista doar doua optiuni posibile, dar complex pentru ca modul in care acestea sunt aplicate variaza de la un site de pariuri la altul, in functie de diferite sporturi si implica, de asemenea, o varietate de criterii diferite.

In multe cazuri, un pariu pe un eveniment care este amanat va ramane valabil, presupunand ca meciul, evenimentul sau turneul se joaca la o data viitoare. De obicei, daca detaliile noii date sunt decise rapid si evenimentul reprogramat are loc destul de curand (acest lucru poate fi in decurs de 48 de ore, 72 de ore sau chiar o saptamana), pariul si cotele initiale vor ramane valabile si pur si simplu vor continua. noua data si ora.

Dupa cum s-a spus, detaliile exacte ale orelor relevante variaza in functie de sport, eveniment si casa de pariuri, asa ca verificati regulile la casa de pariuri pe care ati folosit-o, listata la amanare si/sau sportul relevant. Alternativ, puteti contacta casa de pariuri in cauza si sa-l intrebati daca pariul dvs. va fi valabil sau daca va fi anulat.

Desi nu este neobisnuit ca un pariu sa ramana valabil, scenariul cel mai probabil este ca acesta sa devina un pariu nul. Dupa cum s-a spus, puteti obtine mai multe informatii despre acest lucru in sectiunea noastra de intrebari frecvente pentru pariuri nule, dar, in esenta, sunt sansele ca daca un eveniment este anulat in intregime sau amanat la o data in viitor sau chiar amanat la o data care inca nu fi confirmat, pariul va deveni nul. Aceasta inseamna ca miza dvs. este pur si simplu returnata si pariul este nul si neavenit: nu castigati si nu pierdeti.

Cand jocurile sunt amanate, aceasta inseamna ca sunt planificate sa fie rejucate. Acest lucru difera in mod evident de evenimentul anulat care nu are de gand sa fie rejucat.

Pariurile pentru meciurile amanate se vor continua la ora sau data revizuite. Dar jocurile trebuie jucate intr-o anumita perioada inainte ca apoi sa devina nule.

Dupa cum sa mentionat mai sus, regula generala pentru majoritatea caselor de pariuri este ca pariurile vor fi valabile timp de 72 de ore si daca jocul nu a fost rejucat sau reluat si finalizat in aceasta perioada, toate pariurile vor fi clasificate ca nule, cu exceptia cazului in care au fost deja solutionate.

Cu toate acestea, o problema comuna pentru evenimentul amanat este aceea a locului in care se afla. Acesta ar putea fi teren imbibat cu apa sau chiar terenuri care nu sunt la standarde. Daca jocul este rejucat, dar pe un alt stadion, atunci pariurile vor fi anulate, indiferent daca se afla in perioada limita de 72 de ore.

Știri relevante