Ce se intampla daca se amana un meci la pariuri superbet

Este din acea perioada a anului in care meciurile de fotbal se amana cu vremea rea, dar ce se intampla cu pariul dvs. daca un meci pe care pariati este amanat inainte de meci sau abandonat dupa ce acesta incepe. Regulamentul superbet are raspunsurile de care aveti nevoie.

Meciuri abandonate pe superbet

Daca un meci este abandonat, pariurile la care rezultatul a fost deja decis, de ex. Rezultatul la jumatatea timpului sau prima echipa care va inscrie va ramane. Toate celelalte pariuri vor fi anulate indiferent de linia de scor in momentul abandonarii. Jocurile abandonate vor fi considerate a fi jocuri care nu ajung la incheierea lor naturala la data calendaristica. Jocurile in care un arbitru scoate jucatorii de pe terenul de joc pentru o perioada temporara, dar relua minutele de joc ramase la aceeasi data calendaristica nu vor fi considerate abandonate.

Ce se intampla cu biletele de tip acumulator pe sueprbet

Daca ati sustinut un meci amanat intr-un singur pariu, pariul este nul si miza va fi rambursata. Daca ati sustinut un meci amanat intr-un pariu dublu, pariul va reveni la unul singur din selectia ramasa. Daca ambele selectii sunt amanate, pariul este nul si miza va fi rambursata.  Daca ati sustinut un meci amanat intr-un pariu simplu, pariul va reveni la o dubla pentru celelalte 2 selectii.

Daca 2 selectii din 3 sunt amanate, pariul revine la o singura. Daca toate selectiile sunt amanate, pariul este nul si miza va fi rambursata. Daca ati sustinut un meci amanat intr-un acumulator, acelasi lucru se aplica ca mai sus. Pariul va ramane la selectiile ramase, cu exceptia cazului in care toate meciurile sunt abandonate atunci cand pariul devine nul.

Știri relevante