Menu

Ce se întâmplă dacă se amână un meci la pariuri superbet

Ce se intampla daca se amana un meci la pariuri superbet

Este din acea perioadă a anului în care meciurile de fotbal se amână cu vremea rea, dar ce se întâmplă cu pariul dvs. dacă un meci pe care pariaţi este amânat înainte de meci sau abandonat după ce acesta începe. Regulamentul superbet are răspunsurile de care aveţi nevoie.

Meciuri abandonate pe superbet

Dacă un meci este abandonat, pariurile la care rezultatul a fost deja decis, de ex. Rezultatul la jumătatea timpului sau prima echipă care va înscrie va rămâne. Toate celelalte pariuri vor fi anulate indiferent de linia de scor în momentul abandonării. Jocurile abandonate vor fi considerate a fi jocuri care nu ajung la încheierea lor naturală la data calendaristică. Jocurile în care un arbitru scoate jucătorii de pe terenul de joc pentru o perioadă temporară, dar relua minutele de joc rămase la aceeaşi data calendaristica nu vor fi considerate abandonate.

Ce se întâmplă cu biletele de tip acumulator pe sueprbet

Dacă aţi susţinut un meci amânat într-un singur pariu, pariul este nul şi miza va fi rambursată. Dacă aţi susţinut un meci amânat într-un pariu dublu, pariul va reveni la unul singur din selecţia rămasă. Dacă ambele selecţii sunt amânate, pariul este nul şi miza va fi rambursată. Dacă aţi susţinut un meci amânat într-un pariu simplu, pariul va reveni la o dublă pentru celelalte 2 selecţii.

Dacă 2 selecţii din 3 sunt amânate, pariul revine la o singură. Dacă toate selecţiile sunt amânate, pariul este nul şi miza va fi rambursată. Dacă aţi susţinut un meci amânat într-un acumulator, acelaşi lucru se aplică ca mai sus. Pariul va rămâne la selecţiile rămase, cu excepţia cazului în care toate meciurile sunt abandonate atunci când pariul devine nul.

 

Știri relevante