Ce se mai aude de bet365 sunt sanse de revenire

Dupa cum se stie, Bet365 a primit interdictie in anul 2015 de a mai putea functiona in Romania, dar situatia este inca destul de neclara, intrucat in anul 2017, casa de pariuri a castigat procesul cu ONJN, dar, asa cum era de asteptat, ONJN a inaintat recurs si doar dupa judecarea recursului se va sti ce se va intampla mai departe. Doar ca termenul stability pentru judecarea recursului a fost stability undeva in primavara anului viitor.

Pentru cei care nu isi mai aduc aminte, desi este greu de crezut ca cineva a putut uita, pentru ca la acel moment bet365 era cea mai apreciata casa de pariuri din Romania, avand peste 50,000 de abonati, totul a inceput in anul 2015, cand autoritatile romane au decis sa intervina si sa puna capat harababurii financiare din sectiunea jocurilor de noroc online, care functionau fara a plati vreun ban statului roman, prin urmare, in tot acest timp, Bet365 functionand ilegal in Romania.

Plus, au sustinut ca le-a fost imposibil sa obtina licenta de functionare, insa, in niciun moment nu s-au interesat cum ar putea sa obtina licenta de functionare sau in ce consta procesul de licentiere.

Totusi, intr-un final, Bet365 accepta sa plateasca si primeste drept de functionare, dar care a insemnat ca in luna septembrie a anului 2015, cei care au pariat la Bet365 au facut-o illegal, casa de pariuri neavand inca dreptul de functionare. Se spune ca au fost in jur de 70,000 de pariori care au foat pasibili de amenzi foarte mari, iar Bet365, recunoscandu-si vina, a promis asistenta juridical celor sanctionati.

Dupa intentarea unui numar de 3 procese impotriva statului roman, Bet365 castiga in anul 2017, insa nu a primit decizia de functionare, deoarece, a fost inaintat recurs de catre ONJN.

Numai dupa ce se va da verdictul, se va sti cu exactitate daca Bet365 va putea reintra pe piata pariurilor sportive din Romania.

Poate va fi la fel ca in Bulgaria, unde Bet365 a castigat procesul impotriva statului bulgar.

In concluzie, nimic nu este clar si mai este de asteptat.

Știri relevante