Menu

Ce semnifica 888

Ce semnifica 888

Daca doriti sa gasiti un furnizor decent de pariuri sportive, atunci prima dvs. prioritate trebuie sa fie ca alegeti o casa de pariuri sigura si de incredere, astfel incat sa puteti fi sigur ca nu este un site care va va insela. Acest lucru este demonstrat in 888sport cand aruncati o privire la datele de acreditare ale acesteia.

In afara de faptul ca face parte dintr-un nume de marca bine pus la punct, este de asemenea autorizat in doua jurisdictii – Gibraltar si Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit. Deoarece UKGC este unul dintre cele mai apreciate din industrie, aceasta indica o incredere totala a companiei.

Nu numai ca are licentele europene de varf sub centura si este un site valabil de pariuri sportive PayPal, dar vine si cu o serie intreaga de logo-uri de incredere atasate. Se leaga de asociatii de renume precum GBGA si Gambleaware, precum si Essa.

Asocierea sa cu Asociatia Europeana pentru Securitate Sportiva este importanta atunci cand este vorba despre o companie de renume, deoarece aceasta este o companie careia i se atribuie o contributie imensa la succesul sectorului de pariuri sportive in stoparea fixarii. Orice asociere cu aceasta autoritate ar presupune ca aceasta este o casa de pariuri online de inalta incredere si responsabila si este departe de a fi o escrocherie 888sport.

Știri relevante