Menu

Ce semnifică 888

Ce semnifica 888

De unde vine numele de 888

Dacă doriţi să găsiţi un furnizor decent de pariuri sportive, atunci prima dvs. prioritate trebuie să fie că alegeţi o casă de pariuri sigură şi de încredere, astfel încât să puteţi fi sigur că nu este un site care vă va înşela. Acest lucru este demonstrat în 888sport când aruncaţi o privire la datele de acreditare ale acesteia.

În afară de faptul că face parte dintr-un nume de marca bine pus la punct, este de asemenea autorizat în două jurisdicţii – Gibraltar şi Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit. Deoarece UKGC este unul dintre cele mai apreciate din industrie, aceasta indica o încredere totală a companiei.

888 este un grup recunoscut international

Nu numai că are licenţele europene de vârf sub centură şi este un site valabil de pariuri sportive PayPal, dar vine şi cu o serie întreagă de logo-uri de încredere ataşate. Se leagă de asociaţii de renume precum GBGA şi Gambleaware, precum şi Essa.

Asocierea sa cu Asociaţia Europeană pentru Securitate Sportivă este importanta atunci când este vorba despre o companie de renume, deoarece aceasta este o companie căreia i se atribuie o contribuţie imensă la succesul sectorului de pariuri sportive în stoparea fixării. Orice asociere cu aceasta autoritate ar presupune că aceasta este o casă de pariuri online de înaltă încredere şi responsabilă şi este departe de a fi o escrocherie 888sport.

Știri relevante