Menu

Ce servicii ne oferă brandul SlotV în România

Ce servicii ne oferă brandul SlotV în România

Piețele de pariuri

Deschideți meniul drop-down din partea de sus a paginii de sport și puteți utiliza pictogramele pentru a selecta sportul preferat. Există absolut zeci din care să alegeți. Sunt acoperite toate sporturile majore precum cricket, fotbal, tenis și baschet, precum și alte sporturi precum sărituri cu schiurile, squash și hochei pe teren. În plus, există o mulțime de sporturi SlotV precum Counter-Strike, Dota 2 și Overwatch. Pentru alte site-uri de sport de top, consultați recenziile noastre de pariuri esport.

Când vine vorba de piețe, opțiunile tale sunt aproape nelimitate. Evenimentele sportive mai mici ar putea avea doar aproximativ cinci piețe, dar dacă te uiți la evenimente mai mari, cum ar fi fotbalul european, te poți aștepta la zeci de piețe diferite, care acoperă jucători, scoruri exacte, cornere și multe altele.

Cote din oferta SlotV

Cotele la SlotV sunt aproape în concordanță cu ceea ce v-ați aștepta de la alte case de pariuri sportive importante. Desigur, toate diferă puțin, așa că unele vor fi mai bune aici, iar altele nu vor fi la fel de bune. Pentru a comuta între formatele de cote, pur și simplu derulați în partea de jos a paginii și selectați american, european, Hong Kong sau malaysian.

La momentul scrierii recenziei noastre Slotv, nu există oferte de cote îmbunătățite, dar veți obține sporuri ocazionale pe care le puteți vedea în secțiunea de promoții.

Pariuri live și streaming

Pariurile în joc sunt foarte populare la SlotV, așa că există o întreagă secțiune pentru meciurile live. Plasarea unui pariu pe un eveniment în joc este la fel de ușor ca și plasarea unui pariu pe un meci viitor, dar, așa cum era de așteptat, piețele pe care le puteți obține ar putea fi puțin diferite.

Dacă doriți să urmăriți acțiunea, puteți utiliza vizualizarea tracker pentru a obține o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă sau puteți trece la modul „video” pentru a viziona evenimentele selectate în timp real. Acesta este un motiv de vânzare uriaș al SlotV, așa că am fost încântați să îl descoperim în timp ce scriam recenzia noastră SlotV.

Limitele la care ajungi aici la SlotV

În teorie, nu există limite specifice privind pariurile pe care le puteți face, totuși, dacă mergeți foarte sus, contul dvs. ar putea fi semnalat și suportul poate contacta. În general, totuși, SlotV nu are reputația de a limita jocul.

Softurile utlizate de SlotV pentru clienţi

Scriind recenzia noastră SlotV, am observat că lucrează cu aproape 80 de furnizori de software diferiți pentru a vă oferi o selecție uimitoare de jocuri. Nu le vom enumera pe toate, dar ne gândim la Microgaming, NetEnt, Pragmatic Play, Play’n Go și multe altele. Așa cum era de așteptat, toate jocurile sunt de cea mai bună calitate, cu grafică HD, teme distractive și, desigur, șansa de a obține câteva câștiguri mari. Nu există probleme de performanță, așa că jocurile se încarcă rapid și funcționează fără probleme.

Odată ajuns pe pagina cazinoului, puteți filtra jocurile după furnizor sau categorie, cum ar fi jocuri noi, jackpot-uri sau jocuri de top, sau puteți căuta după numele sau furnizorul jocului.

Portofoliu de jocuri

Sloturile sunt oferta principală la SlotV – așa cum ar putea sugera și numele. Jocuri de top precum Reactoonz 2, Big Bass Bonanza și Dynamite Riches Megaways sunt alături de noi titluri precum Sakura Fortune II și Fruit Storm. Există niște jackpot-uri uriașe în care sumele plăților pot ajunge până la opt cifre!

Puteți încerca câteva jocuri distractive de masă, inclusiv ruletă, blackjack, câteva opțiuni de slingo, câteva tipuri diferite de poker și alte jocuri precum Spin til You Win și Casino Barbut. Există, de asemenea, o cantitate impresionantă de mese cu dealer live, despre care vom intra în detaliu în următoarea secțiune a revizuirii noastre SlotV.

Cazinoul live

SlotV oferă o ofertă grozavă de cazinou live, care vă oferă toate cele mai bune jocuri de cazinou, cum ar fi ruleta, blackjack și baccarat, precum și numeroase alte jocuri. Acestea includ Andar Bahar, Lucky 5, Classic Wheel, War of Bets și Speedy 7. Există chiar și jocuri personalizate doar pentru tine, cum ar fi Indian Roulette. În general, există peste 100 de mese cu dealer live, de la furnizori precum Evolution Gaming, Pragmatic Play și jocuri de pariuri.

Știri relevante