Menu

Ce site-uri care accepta skrill de pariuri gasim

Ce site-uri care accepta skrill de pariuri gasim

Ca si Bitcoin, platile Skrill nu au fost multi ani decat o posibilitate teoretica. A fost ceva ce jucatorii credeau ca ar putea exista, dar inca nu a fost observat sau folosit. Astazi, nu numai ca Skrill este o tehnologie de plata dovedita, ci este modul in care pariorii isi depun banii. In anii de atunci, optiunea de plata skrill a crescut rapid atat la casele de pariuri, cat si la cazinouri.

Depozitarea si retragerea fondurilor in site-urile de pariuri sportive online sau de poker cu Skrill este instantaneu si extrem de usor, ceea ce face intregul proces de plasare a pariurilor mult mai convenabil. Desi, la inceput, trebuie sa va asigurati ca aceasta rezervare accepta Skrill ca optiune de plata, dar trebuie sa tineti cont de faptul ca unele site-uri web pot avea in continuare operatorul listat ca Moneybookers.

Cand vizitati casierul de pe site, selectati Skrill ca metoda de depozit, introduceti e-mailul dvs., asociat portofelului electronic si tastati suma dorita. Odata finalizat acest lucru, va trebui sa suferiti un proces de securitate pentru a va asigura ca nu sunteti supus atacurilor de hacking.

Nu veti avea nevoie decat de parola Skrill si de codul de confirmare din sase cifre pe care trebuie sa il primiti in avans pe e-mail. In cazul in care nu aveti fonduri suficiente in cont, puteti utiliza unul dintre cardurile de credit / debit care au fost inregistrate anterior.

Cu majoritatea rezervarilor nu exista taxe pentru depunerea si retragerea cu acest portofel electronic. Prelucrarea retragerilor poate dura pana la 24 de ore, dar deseori veti fi setat in mai putin de cateva ore. Iata mai jos ce benefiicii aveti cand retrageti banii de la pariuri sportive prin skrii:

  • depozite instantanee
  • 2-6 ore plati
  • securitate de prim rang

Din pacate, in prezent jucatorii americani nu pot folosi Skrill pe site-urile de jocuri de noroc. Compania a incetat sa lucreze pe piata de pariuri online din SUA de indata ce Legea privind aplicarea ilegala a jocurilor de noroc pe internet a fost adoptata in 2006 pentru a evita eventualele probleme legale cu institutiile guvernamentale americane. Puncterii din SUA pot verifica lista de case de pariuri bitcoin in cazul in care nu se aplica restrictii de tara.

Știri relevante