Menu

Ce spun pariorii despre Winmasters

Ce spun pariorii despre Winmasters

Winnmasters a fost prima de casa pariuri on line licentiata din Romania, atat provizoriu, cat si definitiv.

Imaginea din Romania a Winnmasters este fostul fotbalist Gabi Balint.

Pana la un moment dat, oferta sportiva, cotele sau platforma de pariuri live nu se ridicau la cel mai inalt nivel. Apoi, platforma a suferit modificari vizibile, iar serviciile sunt de o calitate superioara. Astfel, a fost introdusa oprtiunea de Cashout, dar si fastmarkets, adica jucatorii pot sa parieze ca un anumit eveniment specific ( gol, corner, cartonas ), se va intampla in urmatorul minut sau urmatoarele 5 minute, castigul fiind unul imediat. Si oferta de pariuri online a fost imbunatatita, acum putandu-se paria pe aproximativ 60. 000 de evenimente pe luna, si 25. 000 de pariuri live. O alta noutate este reprezentata de faptul ca sunt pariuri speciale care nu au legatura cu sportul, cum ar fi pariurile politice sau starea vremii. S-a reintrodus si cazinoul live. De asemenea, oferta de jocuri de casino a fost imbunatatita.

Procesul de inregistrare nu este greu, cum nici plasarea primului pariu nu este grea.

Depunerea minima este de 40 de RON si poate fi efectuata cu un card de credit/debit, prin Paysafecard, Neteller sau Skrill. Retragerile pot fi facute folosind aceeasi metoda de plata prin care s-au facut depunerile, suma minima care poate fi retrasa fiind de 80 RON. Retragerile dureaza un pic mai mult, dar chiar si asa timpul de asteptare la o retragere este rezonabil.

Inainte de a putea face o retragere, trebuie parcurse anumite formalitati, cum ar fi trimiterea unor documente, ca actul de identitate, dovada adresei si a metodei de plata utilizata. Verificarea identitatii este obligatorie prin lege.

In ceea ce priveste oferta, Winnmasters nu excela inainte la oferta sportiva pre-meci sau cotele oferite, dar dupa modificarile aduse platformei, au aparut si imbunatatirile. Astfel, acum oferta contine in jur de 28 de sporturi. La fotbal, sunt acoperite si competitiile mici. Optiunile de pariere includ handicapurile europene, asiatice, pariurile pe intervale de goluri.

Insa, in privinta pariurilor pe mobil, lucrurile nu stau asa bine. Va trebui sa pariati direct din browser, deoarece nu este oferita nicio aplicatie pentru IOS, Windows sau Android.

Știri relevante