Menu

Ce spun pariorii despre Winmasters

Ce spun pariorii despre Winmasters

Winnmasters a fost prima de casă pariuri on line licenţiată din România, atât provizoriu, cât şi definitiv

Imaginea din România a Winnmasters este fostul fotbalist Gabi Balint.

Până la un moment dat, oferta sportivă, cotele sau platforma de pariuri live nu se ridicau la cel mai înalt nivel. Apoi, platformă a suferit modificări vizibile, iar serviciile sunt de o calitate superioară. Astfel, a fost introdusă oprtiunea de Cashout, dar şi fastmarkets, adică jucătorii pot să parieze ca un anumit eveniment specific (gol, corner, cartonaş), se va întâmpla în următorul minut sau următoarele 5 minute, câştigul fiind unul imediat. Şi oferta de pariuri online a fost îmbunătăţită, acum putându-se paria pe aproximativ 60. 000 de evenimente pe luna, şi 25. 000 de pariuri live. O altă noutate este reprezentată de faptul că sunt pariuri speciale care nu au legătură cu sportul, cum ar fi pariurile politice sau starea vremii. S-a reintrodus şi cazinoul live. De asemenea, oferta de jocuri de casino a fost îmbunătăţită.

Procesul de înregistrare nu este greu, cum nici plasarea primului pariu nu este grea.

Depunerea minimă este de 40 de RON şi poate fi efectuată cu un card de credit/debit, prin Paysafecard, Neteller sau Skrill. Retragerile pot fi făcute folosind aceeaşi metodă de plată prin care s-au făcut depunerile, sumă minimă care poate fi retrasă fiind de 80 RON. Retragerile durează un pic mai mult, dar chiar şi aşa timpul de aşteptare la o retragere este rezonabil.

Formalităţi necesare la prima retragere de pe Winmasters

Înainte de a putea face o retragere, trebuie parcurse anumite formalităţi, cum ar fi trimiterea unor documente, că actul de identitate, dovada adresei şi a metodei de plată utilizată. Verificarea identităţii este obligatorie prin lege.

În ceea ce priveşte oferta, Winnmasters nu excela înainte la oferta sportivă pre-meci sau cotele oferite, dar după modificările aduse platformei, au apărut şi îmbunătăţirile. Astfel, acum oferta conţine în jur de 28 de sporturi. La fotbal, sunt acoperite şi competiţiile mici. Opţiunile de pariere includ handicapurile europene, asiatice, pariurile pe intervale de goluri.

Însă, în privinţa pariurilor pe mobil, lucrurile nu stau aşa bine. Va trebui să pariaţi direct din browser, deoarece nu este oferită nicio aplicaţie pentru IOS, Windows sau Android.

 

Știri relevante