Menu

Ce suma minima pot sa depun la Betfair

Ce suma minima pot sa depun la Betfair

In general, suma minima pe care o puteti depune aici este de 10,00 GBP cu cateva exceptii. Depozitul minim Paypal este de doar 5,00 GBP, in timp ce minimul Neteller este de 12,00 GBP. Minimul de 10,00 lire sterline se aplica depozitelor prin carduri de debit precum Delta, Solo si Maestro, carti de credit precum Visa si Mastercard, Skrill, Clickandbuy, Western Union si cecuri si transferuri bancare.

Pentru detinatorii de conturi Euro, minimul in general este de 15,00 EUR, iar minimul Paypal este de doar 7,00 EUR, iar minimul Skrill doar 10,00 EUR. Optiunile de depunere includ Visa si Visa Electron, Card Laser (numai pentru clienti irlandezi), carduri de credit Visa si Mastercard, Clickandbuy, WU, transferuri bancare si cecuri.

Betfair accepta acum depozite cu carduri Paysafe incepand de la doar 10,00 EUR cu o limita de 500 EUR pe tranzactie. Nu va puteti retrage folosind cardul Paysafe .. Exista alte site-uri de pariuri de 5,00 GBP cu mai multe optiuni de depunere.
In conformitate cu limitele lor scazute de depozit, Betfair are si limite de miza rezonabil de mici.

Puteti plasa un pariu de la cel putin zece pence (0,10 GBP) sau doisprezece centi de euro (0,12 €) la majoritatea sporturilor. Pariul cu cote foarte scurte poate determina ca suma minima a pariului sa creasca putin.

In teorie, poti paria pana la 8.000 de lire sterline pe sport precum cursele de cai si pana la 20.000 de lire sterline pe fotbal. Sansele mai lungi vor face ca suma pariului maxim sa fie redusa, deoarece acest manual de sport functioneaza pe o abordare de castig maxim. Vei putea paria mai mult pe cote mai scurte.

Pariul in ziua evenimentului sportiv va va permite sa obtineti o limita mai mare de miza, iar pariul pentru cateva zile va va aduce limite mai mici.

Știri relevante