Menu

Ce sunt pariurile cu banca si cum le folosesti

Ce sunt pariurile cu banca si cum le folosesti

In lumea jocurilor de noroc, in mod evident, nu exista „bancher”, adica un pariu absolut sigur pe care pur si simplu nu il poti pierde. O multime de oameni va vor promite, desigur, ca au auzit de la colegul de coafor al partenerului unchiului lor ca un cal va castiga ora 14.15 la Cartmel. Realitatea este insa ca pariurile care sunt garantate pentru a va face bani nu trebuie sa existe, pur si simplu, pentru ca, daca ar face acest lucru, am fi cu totii sa le plasam si sa facem noi o avere.

Cu toate acestea, o privire rapida la unele site-uri de pariuri va prezenta in curand sintagma „Pariu bancar”, deci ce inseamna asta? Este un pariu care este garantat sa reuseasca in acelasi mod pe care ti l-a sugerat partenerul de coafura? Nu, nu este.

Un pariu bancar este ceva pe care oamenii il pot adauga la un pariu acumulator care trebuie sa reuseasca sau altfel intregul pariu este blocat. Prin urmare, nu este un pariu garantat de succes, ci mai degraba unul de care esti convins ca va fi un castigator si va paria pe acesta in consecinta.

Exemplu de pariu bancar cu majoritatea veti sti deja despre toate pariurile pe acumulatori, in care faceti o serie de selectii de care veti avea nevoie de toate pentru a castiga pentru a castiga pariul. Din cauza naturii unui acumulator, sansele sunt mai lungi, in mare parte pentru ca trebuie sa se intample atat de multe evenimente pentru ca pariul dvs. sa fie castigator. Multe case de pariuri ofera asigurare, ceea ce inseamna ca unul sau chiar doua dintre evenimentele dvs. pot pierde, dar pariul poate fi in continuare castigator. Aceasta este o rasucire interesanta asupra acumulatorului drept.

Pariul bancar reprezinta o continua abordare pe o tema similara, prin care va solicita sa selectati rezultatul sau rezultatele pe care considerati ca este cel mai probabil sa fie un castigator. Acest lucru va schimba apoi aspectul biletului dvs. de pariuri, mutandu-l de la unul in care puteti alege daca doriti sa pariati pe selectiile dvs. individual sau ca o combinatie, la una in care alegeti „bancherul” dintre optiunile dvs.

Cel mai bun mod de a privi acest lucru este uitandu-va la un exemplu format din jocurile Ligii Campionilor. Sa spunem ca ati decis sa pariati pe urmatoarele. In aceasta grupare, doua dintre pariuri sunt dificile pentru a se simti increzatori in ceea ce priveste rezultatul, deoarece prezinta doua echipe puternice una fata de cealalta. Cu toate acestea, in meciul Liverpool versus Porto, stim ca Liverpool a avut un set bun de rezultate fata de partea portugheza si, prin urmare, ne simtim increzatori ca echipa Merseyside va avea sanse bune de castig.

Știri relevante