Menu

Ce sunt sistemele de pariere progresive si aplicarea lor

Ce sunt sistemele de pariere progresive si aplicarea lor

Sistemele de pariuri progresive sunt de mult populare printre jucatori. Acest lucru se datoreaza probabil a doua motive principale:

  • Conceptul de astfel de sisteme este intr-adevar destul de simplu si sunt usor de utilizat.
  • Multe persoane cred ca aceste sisteme le vor garanta castiguri nesfarsite de jocuri de noroc.

Cele mai cunoscute sisteme de pariuri progresive cunoscute pot fi invatate rapid. De obicei, acestea implica doar respectarea unui set simplu de reguli, astfel incat jucatorii sa le poata implementa fara nicio dificultate.

Cu toate acestea, jucatorii pot avea dificultati atunci cand cred ca aceste sisteme functioneaza efectiv. Faptul este ca nu. Sistemele de pariuri progresive va pot ajuta sa castigati bani pe termen scurt, dar de fapt nu fac nimic pentru a va influenta sansele pe termen lung. Asta nu impiedica unii oameni sa iroseasca multi bani pe ei. Multi jucatori au fost ruinati de refuzul ferm de a accepta ca un sistem nu va functiona in cele din urma.

Avand in vedere acest lucru, am furnizat mai multe informatii despre sistemele de pariuri progresive pe aceasta pagina. Aceasta include explicatii pentru care nu functioneaza. Acoperim conceptele de baza si cele doua tipuri principale. Acestea sunt sisteme de progresie pozitiva si sisteme de progresie negativa. De asemenea, am scris pagini suplimentare cu detalii complete despre fiecare dintre cele mai populare sisteme.

Conceptul de baza al sistemelor de pariuri progresive este, asa cum am spus deja, intr-adevar destul de simplu. Este vorba doar de ajustarea dimensiunii mizei dvs. in functie de pariul anterior castigat sau pierdut. Exact modul in care va ajustati mizele depinde de sistemul utilizat si daca acesta este o progresie negativa sau o progresie pozitiva.

PROGRESIA POZITIVA

  • Mariti mizele cand castigati
  • Scade mizele cand pierzi

PROGRESIA NEGATIVA

  • Mariti mizele cand pierdeti
  • Scade mizele cand castigi

Aceste sisteme sunt utilizate de obicei de catre persoanele care joaca jocuri de cazino. Ruleta, in special, este adesea jocul preferat de jucatorii care le folosesc. In general, ar paria pe una dintre pariurile pe bani pari, cum ar fi rosu sau negru, sau impar sau par. Blackjack este, de asemenea, un joc popular pentru utilizarea sistemelor de pariuri. Totusi, in teorie, ele pot fi utilizate in aproape orice forma de jocuri de noroc.

Ce sunt sistemele de pariere progresive si aplicarea lor

Progresie pozitiva

Dupa cum v-am aratat deja, atunci cand utilizati un sistem de pariuri cu progresie pozitiva, veti creste miza de fiecare data cand ati castigat un pariu. L-ai reduce atunci cand ai pierdut un pariu. Sistemele de acest tip nu sunt la fel de potential daunatoare ca sistemele cu progresie negativa.

Intr-o oarecare masura, teoria de aici este logica. Puteti castiga o multime de bani daca mergeti pe o serie lunga de victorii, iar o serie lunga de pierderi nu ar trebui sa va decimeze bankroll-ul. Utilizarea progresiei pozitive este de fapt relativ inofensiva, dar este important sa retineti ca sistemele de acest tip nu fac exact nimic pentru a va afecta sansele generale de a castiga, a pierde sau a paria.

Progresie negativa

Progresia negativa este in esenta opusul progresiei pozitive, deoarece implica cresterea mizelor atunci cand pierzi si reducerea acestora atunci cand castigi. Sistemele de acest tip pot fi o reteta pentru dezastru.

Este usor de vazut de ce jucatorii sunt tentati sa foloseasca progresia negativa, deoarece teoria pare complet logica la prima vedere. Totusi, este fundamental defectuos.

Acest lucru se datoreaza faptului ca nu exista nicio garantie a momentului in care o serie de pierderi se va incheia. Sa folosim din nou ruleta ca exemplu. S-ar putea sa credeti ca, daca a aparut rosul, spuneti de opt ori la rand ca va fi negru in curand. Totusi, nu este cazul, urmatoarea rotire este la fel de probabila sa fie din nou rosie, pe cat este de negru.

Convingerea gresita ca rezultatele anterioare ale evenimentelor aleatorii pot influenta cumva rezultatele viitoare este cunoscuta ca eroarea jucatorului si a condus la nenumarati jucatori de jocuri Cresterea continua a mizelor in speranta ca veti obtine in cele din urma o victorie este pur si simplu nebun.

Știri relevante