Menu

Ce surprize are oferta de la Sportingbet

Ce surprize are oferta de la Sportingbet

O oferta este in general un lucru important pentru cei care pariaza. Astfel, pariorii evita din start casele de pariuri on line care nu au in oferta meciurile sau pietele de pariuri care ii intereseaza pe acestia.

In ceea ce priveste SPORTINGBET, trebuie spus ca aceasta casa de pariuri si-a schimbat platforma de pariuri sportive, adoptand aceeasi platforma ca si BWIN.

Mai pe larg, la SPORTINGBET miza minima per combinatie este 1 RON. Asta se traduce prin faptul ca daca joci un pariu single sau un bilet simplu cu o singura varianta de castig, puteti paria chiar si un leu. Dar daca jucati in sistemul Lucky 31, nu veti mai putea paria mai putin de 31 RON.

Mai demult, in oferta SPORTINGBET se gaseau doar vreo 20 de discipline sportive, dar de cand au schimbat platforma, numarul de sporturi acoperite a crescut la 35. La meciurile sau cursele din sporturile secundare nu veti gasi multe optiuni de pariere , dar macar 4-5 piete sunt oferite spre pariere. Chiar daca oferta este bogata, totusi, nu se poate paria pe curse de cai sau caini, astfel ca, inainte de a va deschide un cont la SPORTINGBET, ar fi indicat sa verificati oferta sis a vedeti daca aceasta contine ceea ce va intereseaza.

In legatura cu oferta pe fotbal, se poate spune ca aceasta acopera toate campionatele mari si medii de fotbal, dar si multe competitii mici, din campionate “exotice”, gen Costa Rica sau Honduras. La meciurile din Romania sunt peste 100 de optiuni de pariere, in timp ce la campionatele mari sau la partidele din Liga Campionilor sunt peste 230 de optiuni, cum ar fi:

-pariuri combinate

-goluri

-scor correct

-marcatori

-cornere

-alte pariuri-handicapuri europene, desfasurarea meciului, cartonase, penalty-uri.

Un mare minus la oferta de la SPORTINGBET este constituit de handicapurile asiatice la pariurile pe fotbal. Acesta este un minus din cauza faptului ca majoritatea pariorilor cu experienta prefera handicapurile asiatice.

In concluzie, cotele de la SPORTINGBET sunt per total bune si aici trebuie avut in vedere ca difera mult in functie de sport si de tipul de pariu.

Știri relevante