Menu

Ce surprize are oferta de la Sportingbet

Ce surprize are oferta de la Sportingbet

Ce este oferta de la Sportingbet

O ofertă este în general un lucru important pentru cei care pariază. Astfel, pariorii evita din start casele de pariuri on line care nu au în ofertă meciurile sau pieţele de pariuri care îi interesează pe aceştia.

În ceea ce priveşte SPORTINGBET, trebuie spus că această casa de pariuri şi-a schimbat platforma de pariuri sportive, adoptând aceeaşi platformă ca şi BWIN.

Mai pe larg, la SPORTINGBET miza minimă per combinaţie este 1 RON. Asta se traduce prin faptul că dacă joci un pariu single sau un bilet simplu cu o singură variantă de câştig, puteţi paria chiar şi un leu. Dar dacă jucaţi în sistemul Lucky 31, nu veţi mai putea paria mai puţin de 31 RON.

Câte dispcipline sportive ai la Sportingbet

Mai demult, în oferta SPORTINGBET se găseau doar vreo 20 de discipline sportive, dar de când au schimbat platforma, numărul de sporturi acoperite a crescut la 35. La meciurile sau cursele din sporturile secundare nu veţi găsi multe opţiuni de pariere, dar măcar 4-5 pieţe sunt oferite spre pariere. Chiar dacă oferta este bogată, totuşi, nu se poate paria pe curse de cai sau câini, astfel ca, înainte de a vă deschide un cont la SPORTINGBET, ar fi indicat să verificaţi oferta şiş a vedeţi dacă aceasta conţine ceea ce vă interesează.

În legătură cu oferta pe fotbal, se poate spune că această acoperă toate campionatele mari şi medii de fotbal, dar şi multe competiţii mici, din campionate “exotice”, gen Costa Rica sau Honduras. La meciurile din România sunt peste 100 de opţiuni de pariere, în timp ce la campionatele mari sau la partidele din Liga Campionilor sunt peste 230 de opţiuni, cum ar fi:

– Pariuri combinate

– Goluri

– Scor correct

– Marcatori

– Cornere

– Alte pariuri-handicapuri europene, desfăşurarea meciului, cartonaşe, penalty-uri.

Un mare minus la oferta de la SPORTINGBET este constituit de handicapurile asiatice la pariurile pe fotbal. Acesta este un minus din cauza faptului că majoritatea pariorilor cu experienta prefera handicapurile asiatice.

În concluzie, cotele de la SPORTINGBET sunt per total bune şi aici trebuie avut în vedere că diferă mult în funcţie de sport şi de tipul de pariu.

 

Știri relevante