Menu

Ce tip de ID am nevoie si cum il furnizez

Ce tip de ID am nevoie si cum il furnizez

Cititi mai multe despre acest lucru in ghidul nostru privind licentele de jocuri de noroc din Romania si legislatia.

Metodele precise de identificare variaza intre operatori, unii cer mult mai mult decat altii. La nivelul cel mai de baza vi se va cere numele, o adresa inregistrata in Romania si o metoda de plata. Daca metoda dvs. de plata este un cont bancar din Romania inregistrat la aceeasi adresa, este foarte probabil ca acesta sa fie tot ceea ce trebuie sa furnizati.

Site-ul de pariuri va verifica apoi adresa dvs. pe lista electorala, daca sunteti inregistrat la aceasta adresa, atunci contul dvs. trebuie sa fie verificat. Cand va inscrieti, veti bifa si o caseta pentru a spune ca ati citit T&C-urile care afirma ca aveti peste 18 ani, sunteti cine spuneti ca sunteti si ca nu utilizati fonduri spalate sau frauduloase.

Daca nu sunteti pe lista electorala, de exemplu, nefiind cetatean al Regatului Unit sau daca v-ati inregistrat la o adresa diferita de cea utilizata pentru metoda dvs. de plata, vi se poate solicita un ID suplimentar. Acest lucru se poate intampla si daca atingeti un prag de plata sau retragere dupa o perioada de pariere.

Retineti ca o casa de pariuri poate permite sa parieze fara sa verificati un cont, dar acestea nu va vor permite sa va retrageti pana cand nu o faceti. Are sens sa ne gandim in avans la acest lucru. Conturile neverificate sunt principalul motiv pentru care site-urile de pariuri refuza sa plateasca.

In general, va trebui sa furnizati: ID foto – Permis de conducere, pasaport (fotografie si coperta) sau carte de identitate nationala, ID de plata – Aceasta poate fi o imagine scanata in fata si in spatele cardului sau o declaratie recenta, Dovada de adresa – declaratie bancara sau de utilitati, impozit de consiliu, factura de telefon etc., datata de obicei in ultimele trei luni.

Majoritatea operatorilor le vor accepta ca scanari de culoare prin e-mail, atat timp cat pot citi numerele relevante pentru a verifica codul de identitate. Daca doriti, puteti utiliza post conventional cu majoritatea companiilor de pariuri. Un sfat, daca trimiteti o scanare a cardului dvs. bancar, acopera codul CCV din spatele cardului. Nu au nevoie de acest lucru pentru a verifica contul si fara acesta, chiar daca cineva va intercepteaza e-mailul, nu va poate folosi in mod fraudulos cardul.

Știri relevante