Menu

Ce tipuri de pariuri superbet se gasesc in oferta zilnica

Pariubet_Default_image

Puteti paria pe rezultatul primei reprize si/sau al celei de-a doua reprize. Poti paria pe echipa gazda, pe oaspeti sau la egalitate pentru una sau ambele reprize.

Acest pariu este pentru fanul fotbalului mai avansat care are cunostinte anterioare pentru a indica echipele care incep sau termina meciurile puternic sau slab.

Cunoasterea formatiei de start si daca jucatorii cheie lipsesc din cauza accidentarii sau sunt odihniti poate fi, de asemenea, un avantaj cu acest tip de pariu.

Puteti paria pe doua dintre cele trei rezultate ale meciului pentru a va creste sansele de castig. Combinatiile tipuri de pariuri superbet sunt:

  • Echipa gazda sau egalitate
  • Echipa oaspete sau egalitate
  • Echipa gazda sau echipa oaspete

Daca oricare dintre combinatiile tale castiga, vei fi platit. Cotele sunt mai mici decat pariurile pe un singur rezultat al meciului, deoarece exista mai multe sanse de castig, dar acest pariu este bun pentru pariorii care doresc sa reduca elementul de risc din tipuri de pariuri superbet.

Acumulatorii combina selectii multiple intr-un singur pariu si sunt printre cele mai populare forme de pariuri pe fotbal. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera recompensa potentiala a randamentelor mari pentru mize mici, deoarece castigurile din fiecare selectie sunt plasate pe urmatoarea. Riscul evident este ca toate pariurile trebuie sa castige pentru ca pariorul sa primeasca o plata pe tipuri de pariuri superbet.

Ce tipuri de pariuri superbet se gasesc in oferta zilnica

De exemplu, ati putea identifica patru echipe despre care credeti ca vor castiga meciuri, toate fiind la preturi egale. Daca ar fi sa pariezi 1 GBP pe fiecare dintre echipele castigatoare in patru pariuri simple, rensuperbetilitatea ta totala ar fi de 8 ron – 2 ron pentru fiecare pariu reusit, inclusiv banii mizei returnate.

Dar daca ar fi sa plasati un acumulator de 1 ron pentru toate cele patru castiguri la bani egali, cei 2 GBP din castigul echipei A ar fi plasati efectiv in Echipa B, dubland randamentul la 4 GBP, iar acest lucru s-ar dubla din nou pentru echipele C si D. , ceea ce face ca returnarea totala sa fie de 16 GBP. Daca toate cele patru echipe ar avea un pret de 2/1, randamentul ar creste la 81 GBP, asa ca este usor de inteles de ce acumulatorii sunt pariuri atractive cu diferite tipuri de pariuri superbet.

Consultati lista noastra cuprinzatoare a celor mai bune site-uri de pariuri cu acumulator. Pariuri pentru marcatori. Dupa cum sugereaza, acesta este un pariu pe care un anumit jucator va inscrie in timpul unui meci.

Puteti paria pe diferite rezultate, cum ar fi selectia dvs. de a fi primul sau ultimul marcator al meciului sau de a marca in orice moment al acestuia. Sansele ca ei sa marcheze in orice moment vor fi mai mici, deoarece exista, evident, o sansa mai mare ca acest lucru sa se intample.

Aceste pariuri pot fi bune daca un anumit jucator este intr-o forma buna sau daca o echipa este mult mai buna decat cealalta si devine probabil ca un jucator sa inscrie.

Știri relevante