Menu

Ce trebuie sa urmaresti cand pariezi pe marcatori

Ce trebuie sa urmaresti cand pariezi pe marcatori

Comparati piata – Punctori ca pariul cast, deoarece sansele sunt mari, asa ca daca castigati castigati de la o miza mica. Puteti crede ca alegerea jucatorului cel mai putin probabil sa marcheze intr-un gol, de obicei un fundas, este o modalitate buna de a obtine cele mai bune sanse pe marginea unui gol aleatoriu. Totusi acest lucru nu este adesea cazul. In multe meciuri am vazut exact aceleasi cote pe un scor, indiferent de ce aparator am ales. In acest caz, este posibil sa alegeti cel mai probabil aparatorul, deoarece plata dvs. va fi mare. Cu mai multe jocuri, acest lucru va conta cu siguranta.

Cautati o oferta – pariurile distribuite par sa joace dorintele noastre mai mult decat pot face pariurile individuale. Acest lucru se refera partial la faptul ca analizam in prealabil meciurile. De exemplu, atunci cand discutati cu prietenii dvs. despre un meci care urmeaza, este probabil sa spuneti ceva de genul „Cred ca Liverpool va castiga si cred ca Mane va inscrie”. Acest lucru va face sa doriti sa puneti acel pariu doar in cazul in care se va intampla. Casele de pariuri stiu acest lucru si astfel vor avea tendinta de a lua pariuri populare de distributie si de a le face publicitate in cresterea preturilor si in sectiunile de cote sporite. Acest lucru inseamna ca puteti obtine un pret cu 25% sau mai mare decat pretul brut, asa ca, cu siguranta, merita sa le cautati in jur inainte de a va plasa pariul.

Ganditi-va la tipul de meci si amintiti-va de timpul suplimentar – echipele au mai multe sanse sa deseneze jocuri de eliminare acolo unde este posibil timpul suplimentar. Daca te gandesti la asta, are sens, daca stii ca poti atrage si ai inca o sansa, exista mai putina presiune. Prin urmare, atunci cand plasati un pariu de distributie, tineti cont de acest lucru. Pariurile difuzate vor fi, in general, de pana la 90 de minute (cu exceptia cazului in care sunt mentionate) si astfel timpul suplimentar nu va conta.

Cercetarea este primordiala, uita-te la statistici – Unii jucatori au mai multe sanse de a inscrie impotriva unor echipe, fiecare club are un jucator de genul acesta. Imi amintesc ca atunci cand Suarez a jucat pentru Liverpool nu a putut opri golul lui Norwich. Folositi aceste cunostinte atunci cand plasati un pariu de distributie, in acest caz, puteti pune un comentariu wincast pe Suarez pentru a marca si Liverpool pentru a bate Norwich. De asemenea, unele echipe marcheaza o multime de goluri atunci cand se intalnesc, iar unele scor mai putin, se uita la acest lucru atunci cand se gandeste la partea corecta a unui pariu de scor, de exemplu.

Știri relevante