Menu

Cea mai bogata oferta de pariere pe Netbet

Cea mai bogata oferta de pariere pe Netbet

NetBet intra intr-adevar la propriu cand compari gama pietelor sportive si tipurile de pariuri disponibile cu alte rezervari. Jucatorii care se bucura de jocurile mai populare vor fi multumiti, deoarece piata de fotbal este imensa. In timpul testului NetBet, am gasit, de asemenea, suficiente sporturi diverse, precum Gaelic Hurling si Floorball, pentru a ne asigura ca persoanele care plac un flutter pe pietele mai neobisnuite vor ramane interesate. Alte piete includ; golf, box, cricket, baschet, liga de rugby, sporturi virtuale si eSports.

Puteti plasa pariuri combinate, puteti utiliza optiuni de raspandire in stil american, miza directa pe castigator sau prima echipa care va inscrie, sau ambele echipe care vor inscrie etc. . Membrii pot alege intre cele trei optiuni cheie; Fractii din Marea Britanie, zecimale UE si americane. In cea mai mare parte, sansele oferite la NetBet reprezinta o valoare destul de buna peste tot, dar sunt sporturile mai putin populare unde se vor gasi cele mai bune cote.

In prezent, suma minima pe care o puteti juca la NetBet pentru evenimente pre-live este de 0,07 GBP. Pentru pariurile live este un modeste 0,13 GBP. Aceste minime mici inseamna ca jucatorii care doresc sa exploreze site-ul si sa incerce cateva piete necunoscute, pot face acest lucru cu riscuri reduse. La celalalt capat al scarii, nu exista o miza maxima. Cu toate acestea, in anumite circumstante, un pariu poate fi refuzat si vi se va oferi o suma alternativa.

Creat de software-ul iSoftBet, site-ul NetBet functioneaza fara probleme si arata profesional din toate unghiurile. Principalele zone sunt redate in gri inchis cu stropi de culoare pentru a evidentia anumite caracteristici si icoane vii pentru fiecare sport. Site-ul in sine este rapid, cu foarte putin timp de intrerupere si clipirea de la o pagina la alta este extrem de lina.

Aspectul site-ului este la fel de elegant, cu toate sporturile listate in stanga paginii. Doar faceti clic pe unul pentru a vedea toate evenimentele care sunt disponibile dezvaluite in panoul central.

Știri relevante