Menu

Cel mai apreciat loto este la Superbet

Cel mai apreciat loto este la Superbet

La Superbet se poate paria pe numere la oricare dintre loteriile international care sunt in oferta Superbet si puteti castiga chiar si cu un numar, dar si pe mai multe numere. Selectiile de numere nu pot fi combinate cu niciun alt eveniment si nici nu se pot combina 2 sau mai multe extrageri pe acelasi bilet loto superbet.

In cazul pariurilor pe numere, trebuie sa fie indicat correct numarul au numerele selectate pentru loteria internationala pe care ati ales-o. Exista 2 posibilitati de pariere pe numere:

-pariul simplu

-pariul sistem.

Cand vorbim despre pariul simplu, trebuie sa fie indicate correct toate numerele pe care s-a pariat. Puteti allege minim 1 numar  si maixim8 numere, in functie de loteria pe care ati selectat-o.

Daca vorbim despre pariul sistem, se poate castiga si daca nu sunt indicate correct toate numerele , dar a fost impusa o conditie minima de castig. Siatemul minim  pe care se poate paria este 1 din 2 si sistemul maxim este 8 din 16 cu exceptia loteriilor cu extragere de 5 si 6 ( 7 )numere, pentru care sistemul maxim acceptat este 4 din 16 numere selectate.

Castigul se calculeaza prin inmultirea cotei aferente conditiei minime cu miza pe combinatie. Aceasta este miza pe bilet care este impartita la numarul de variante posibile.

Daca vreti sa pariati on line, direct de pe site-ul Superbet, trebuie sa accesati sectiunea “loto”a site-ului. Apoi, va vor aparea toate loteriile disponibile pentru pariere in ziua respectiva. Apoi, veti pasa pe una dintre loteriile dorite si selectati numerele pe care doriti sa le pariati la loto superbet.

Deasupra numerelor, valorile cu verede reprezinta numarul de extrageri in care au fost extrase numerele respective in ultima perioada, iar culoarea rosie reprezinta de cate ori nu au fost extrase acele numere pe loto superbet.

In partea stanga apar mai multe combinatii care pot sa fie incercate ( cele mai des 5 numere extrase, cele mai rar 5 numere extrase ).

Puteti paria un singur numar sau puteti paria pana la maxim 16 numere pe un singur bilet de loto superbet.

Știri relevante