Menu

Cel mai apreciat pariu sansa la Superbet

Cel mai apreciat pariu sansa la Superbet

Acest pariu este de fapt o promotie foarte interesanta prin care se poate castiga o suma de bani de pe urma biletului la pariuri, ciar si in situatia in care pierdeti un meci pe bilet. Aceasta promotie se numeste “pariu sansa’si este una dintre cele mai populare promotii care este disponibila la casele de pariuri stradale. Nu este disponibla si pentru agentiile de pariuri on line Superbet. Pentru a putea beneficia de aceasta promotie, biletul tau la pariuri trebuie sa indeplineasca anumite conditii:

-biletul trebuie sa fie simplu, fara combinatii. Pariul sansa nu este aplicabil in cazul biletelor combinate.

-numarul de evenimente care trebuie sa fie pe bile teste de 11 ( cel putin ).

-cota fiecarui eveniment trebuie sa fie de minim 1, 25.

-un singur eveniment de pe bilet se poate pierde.

Castigul se calculeaza astfel:un procent de 10 % din castigul total se imparte la cota pierduta. La acest tip de pariu nu se aplica grila de bonusare.

Acest tip de pariu se aplica doar biletelor multiple si nu in cazul pariurior in sistem sau cele care au ca si pronosticuri  cote duble sau triple. Pariul sansa nu este valabil daca unul sau mai multe meciuri de pe bilet primesc cota de 1, 00 sau sunt anulate si fara aceste meciuri, numarul evenimentelor de pe bilet nu mai este de minim 11.

Pariul sansa reprezinta de fapt un cash-back , suma din castigul potential care este oferit jucatorului chiar daca are un meci pierdut, sau chiar 2. De retinut ca pariul sansa se acorda doar biletelor clasice, nu si celor in sistem, unde de la inceput se solicita pierderea unuia sau a mai multor meciuri de pe bilet.

Pariul sansa este un pariu care indeplineste anumite cerinte si care daca va fi pierdut din cauza unui singur eveniment ii va aduce totusi un castig pariorului, beneficiu care poate fi returnarea mizei sau un procent din castigul total sau valoarea mizei jucate de cateva ori.

Știri relevante