Cel mai sigur mod de cum se joaca la ruleta

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume – dar poate fi descurajant pentru cineva care nu a mai jucat pana acum.

De la roti europene si americane la ruleta, la pariuri impartite si pariuri la colt, pot fi multe de luat in considerare.

In acest ghid, vom analiza cele mai bune modalitati de a juca ruleta, cum sa pariati la masa ruletei si cum sa intelegem toate regulile si platile. Sa incepem!

Dispunerea mesei de ruleta este formata din casete marcate 1-36, iar numerele sunt impartite uniform intre rosu si negru. Exista, de asemenea, un zero verde si, in unele jocuri, exista si un dublu zero verde.

Aceasta parte a tabelului se numeste „Interiorul”. Dispuse in jurul grilei numerice sunt mai multe optiuni care va permit sa pariati pe diferite seturi de numere – impare sau impare, rosu sau negru, etc. Aceasta se numeste „Exterior”.

Majoritatea meselor de ruleta au pariuri minime separate pentru interiorul si exteriorul placii. Unele jocuri au, de asemenea, regula ca un pariu minim pe interior poate fi distribuit pe mai multe numere, dar pariul minim pe exterior se aplica fiecarui pariu individual.

Exista o serie de variante populare de ruleta si toate ofera sanse diferite de a castiga pe termen lung. In primul rand, sa ne uitam la cele trei versiuni principale ale jocului – ruleta americana, europeana si franceza – apoi vom explica de ce este important sa cunoastem diferenta.

La fel ca in fiecare joc, ruleta are un avantaj al cazinoulului incorporat in reguli. Ruleta atinge marginea casei cu zero si dublu-zero, si platind putin mai putin decat cota reala pentru unele dintre alte pariuri. Joaca online sau la mese cu un singur zero este cea mai buna modalitate de a-ti imbunatati sansele.

Ruleta americana este disponibila in toata America de Nord si in multe cazinouri online. Cel mai simplu mod de a detecta acest joc este cautand dublul zero atat pe roata, cat si pe dispunerea mesei. Este pozitionat direct langa 0 pe aspectul mesei si exact in partea opusa a rotii de la zero.

Versiunea mult mai prietenoasa pentru jucatori, ruleta europeana are doar un zero verde. Reactiunea este ca este de doua ori mai favorabila pentru jucatorul care nu este intelept decat ruleta americana. O alta diferenta este ca, din moment ce nu exista niciun dublu zero, nu puteti face pariul cu cinci numere de top care include 0, 00, 1, 2 si 3.

Daca joci ruleta online, asigura-te ca joci doar la mesele in stil european. Marja casei este taiata la jumatate ceea ce inseamna ca ai o modalitate mai buna de a iesi in fata.

Știri relevante