Menu

Cele 2 atu-uri de la Betstars prin programul rewards

Cele 2 atu-uri de la Betstars prin programul rewards

Fiecare pariu la BetStars castiga puncte de recompensa. O bara de progres arata cate puncte ai castigat si cand bara este plina, poti folosi punctele pentru a solicita comode.

Casetele de comori contin bilete de joc gratuite, StarsCoins si bonusuri in numerar.

Stars Rewards este un program VIP comun BetStars, PokerStars si PokerStars Casino din New Jersey. Acest program va asigura ca veti obtine recompense personalizate la cerintele si stilul dvs. de joc.

Ori de cate ori plasati un pariu, veti obtine puncte de recompensa. Continuati sa castigati puncte de recompensa si urmariti cum se completeaza bara de progres. Dupa ce este completat, puteti solicita comode de comori recompensate incarcate cu joc gratuit, StarsCoins si bonusuri in numerar.

StarsCoins este moneda in joc la BetStars. Le puteti folosi pentru a juca jocuri sau pentru a cumpara articole dintr-un magazin de recompense bine aprovizionat.

BetStars Challenges va ofera sansa de a castiga recompense extraordinare doar pariat pe sporturile preferate.

Cum functioneaza?

Betstars a pus provocari in jurul evenimentelor sportive. Acesta ar putea fi: Plasati doua pariuri castigatoare in joc pe un meci de fotbal sau plasati sase pariuri castigatoare pe meciuri in timpul unui turneu mare.

Fiecare provocare va va fi explicata complet cu toti termenii si conditiile din fereastra de provocare. Provocarile disponibile sunt intotdeauna gazduite acolo.

Daca doriti sa participati la o provocare, atunci selectati pur si simplu „Start” pentru a va masura progresul. Trebuie sa faceti acest lucru inainte de a plasa pariurile.

– bonus de multiplu de curse

Plasati un pariu yanke, canadian sau heinz in orice intalnire de cursa din Marea Britanie si Irlanda. Daca toate selectiile castiga – avand fiecare sansa de intoarcere a Industriei SP de 1/2 (1,5) sau mai mare – obtineti un bonus in numerar adaugat la profiturile dvs.

Ai citit deja articolul „Cum fac cont la betstars?” Detalii aici: https://pariubet.ro/cum-fac-cont-la-betstars/.

Știri relevante