Cele 3 modalitati prin care poti contacta Skrill la nevoie

Lucrurile incep sa mearga in jos, cand vine vorba de servicii pentru clienti, daca recenziile clientilor trebuie sa treaca. Exista o multime de reclamatii din care sa alegeti, dar majoritatea se refera la fraude si retinere, asa cum am mentionat mai inainte.

Indiferent de reclamatie, pariorii trebuie sa contacteze echipa de asistenta, iar aici serviciul pentru clienti slab adauga adesea pe lista nemultumirilor. Multi spun ca este dificil sa punem mana pe cineva in primul rand, iar cei care reusesc sa nu fie tocmai plini de laude.

Cea mai buna masura a lui Skrill ca firma de plati online este sa o compari cu cel mai apropiat rival PayPal. Ambele servesc o multime de clienti uriasi si amandoi sunt foarte multi din recenziile online negative. In ceea ce priveste caracteristicile si serviciul general, nu exista o suma imensa intre cele doua. Pretul inseamna ca Skrill tinde sa functioneze mai ieftin pentru firmele europene, dar devine ceva mai complicat odata ce aruncati platile internationale in combinatie.

Pariorii Skrill si PayPal de obicei se plang de aceleasi lucruri – retinerea fondurilor si asistenta slaba a clientilor. In mod cert, ambele firme au o provocare pe mana lor in a face cu atat de multi clienti si incercati sa pastreze partea de sus a protectiei impotriva fraudei.

Deci, daca sunteti un comerciant european care opereaza in mare parte online, atunci Skrill merita sa va uitati. Sau, daca sunteti in cautarea unei alternative autentice PayPal, aceasta va fi una dintre primele optiuni pe care doriti sa le luati in considerare.

Știri relevante