Menu

Cele 3 pariuri la cacealma jucate la fiecare mână de poker

Cele 3 pariuri la cacealma jucate la fiecare mana de poker
Ce: Baza unui cacealma cu trei variante implica parierea pe fiecare mână, de obicei după preluarea controlului mâinii, fiind agresorul pre-flop.

Cum poti face o cacelama de succes

Când: În timp ce un cacealma cu trei variante poate fi eficient împotriva tuturor staţiilor de apel, cu excepţia celor mai mari staţii de apelare, este o mişcare rezervată de obicei oponenţilor mai duri şi gânditori. Pentru un cacealma cu trei variante trebuie să fii conştient de povestea pe care o spui în mana şi de capacitatea adversarului tău de a urmări complotul.

Unde: Pentru a blufa cu trei variante efectiv, aveţi nevoie de suficiente jetoane pentru a face pariuri din ce în ce mai mari pe flop, turn şi river. Aceasta înseamnă că mutarea funcţionează numai în situaţii adânci. Uitaţi de triple-barreling dacă staţi într-un MTT de poker online cu 20 de big blind-uri.

De ce: O mare parte a succesului în poker implica câştigarea de poturi atunci când mâna ta este mai proastă decât a adversarului tău şi nici o mişcare în poker nu spune o poveste mai convingătoare decât un cacealma cu trei variante bine executat.

Nu numai că îi poţi face pe jucători să arunce mâinile mediocre care te bat, dar îi poţi păcăli în mâini care te vor zdrobi absolut.

Aruncarea a trei variante ca cacealma este ceva ce ar trebui să încorporezi în jocul tău, deoarece nu numai ca îţi va câştiga bani atunci când nu ai o mână, ci te va ajuta să îţi echilibrezi gama şi te vei plăti atunci când pariezi fiecare mana nuci.

Dar, dacă se face vrând-nevrând, fără a înţelege de ce sunteţi în trei, poate deveni o scurgere serioasă

Deoarece presupunem ca aceste concepte sunt noi pentru dvs., o vom simplifica şi ne vom concentra pe modalităţi uşoare de a decide dacă este potrivit să continuaţi să trageţi la o oală.

Chiar şi începătorii ştiu ca a fi pre-flop-ul agresorului este important, dar lucrurile pot deveni complicate atunci când se decide dacă pariază continuarea. Deoarece toate blufurile cu trei variante încep cu pariul de continuare, este crucial să înţelegeţi ce tip de plăci puteţi continua să pariaţi profitabil.

Întrucât vorbim de trei cacealma-uri cu variante şi nu de pariuri pe trei străzi, vom presupune ca ţi-e dor de flop.

Cea mai de baza modalitate de a privi flopurile este dacă sunt coordonate sau nu. Un flop ca J ♣ T ♣ 7 ♣ este mult mai uşor de conectat cu ceva de genul K ♦ 8 ♣ 2 ♠. Căutaţi flopuri uscate necoordonate la pariul de continuare.

De asemenea, luaţi în considerare faptul ca, deoarece adversarii agresori preflop va vor pondera gama de cărţi mari, în timp ce gama lor poate fi ponderata mai mult către cărţi medii şi perechi mai mici de buzunar.

Sistemul Netbet (citește mai multe despre Netbet aici: https://pariubet.ro/recenzie/netbet/)  Poker VIP este reprezentat de 5 niveluri lunare. Rakeback constă în bonusuri, inclusiv cele cumpărate în magazinul VIP. În general, face 22,5% din rakeback conform principiului WC. Max. bonus în numerar — 1.000 EUR sau o reîncărcare de 500 EUR. Jucătorii primesc 17 Netpoints pentru 1 USD de rake, 20 Netpoints pentru 1 EUR și 24 Netpoints pentru 1 GBP.

La micro-mize (până la NL10 inclusiv), jucătorii câștigă încă 3 puncte în jocurile cash și încă 2 puncte în MTT-uri. În plus, cu cât nivelul este mai mare, cu atât este mai mare multiplicatorul Netpoints.

Traficul Netbet Poker atinge maximul la seara CET. Monedele disponibile pentru cont sunt USD, EUR și GBP.

După ce grupurile de jucători au fost comasate, traficul de la mese a înregistrat o creștere substanțială. Puteți găsi zeci de mese NLHE la fiecare miză până la 100 NL. La această miză, precum și la NL200, numărul mediu de mese jucate este de 20+. Mizele NL400–NL1K oferă aproximativ 10 mese fiecare. Traficul în PLO este, de asemenea, excelent, este cu doar 20–30% mai mic decât cel al mizelor similare NLHE. Jucătorii heads-up se vor bucura, de asemenea, de multă acțiune la mesele HU până la mizele mari.

Pokerul rapid oferă și ceva acțiune, aproximativ 200 de jucători la mesele NL5–NL100 în sumă. Secțiunea SNG este reprezentată în mare parte de turnee și jocuri HU într-un nou format — „Twister” (părintele Spin&Go). Acest tip special de joc este acum preferat de majoritatea iubitorilor de SNG.

Secțiunea MTT vine cu o varietate de turnee regulate cu premii garantate și serii de turnee cu fonduri excelente de premii. Una peste alta, IPoker este o cameră „must-have” pentru fiecare MTT-pro.

Știri relevante