Cele 3 pariuri la cacealma jucate la fiecare mana de poker

Ce: Baza unui cacealma cu trei variante implica parierea pe fiecare mana, de obicei dupa preluarea controlului mainii, fiind agresorul pre-flop.

Cand: In timp ce un cacealma cu trei variante poate fi eficient impotriva tuturor statiilor de apel, cu exceptia celor mai mari statii de apelare, este o miscare rezervata de obicei oponentilor mai duri si ganditori. Pentru un cacealma cu trei variante trebuie sa fii constient de povestea pe care o spui in mana si de capacitatea adversarului tau de a urmari complotul.

Unde: Pentru a blufa cu trei variante efectiv, aveti nevoie de suficiente jetoane pentru a face pariuri din ce in ce mai mari pe flop, turn si river. Aceasta inseamna ca mutarea functioneaza numai in situatii adanci. Uitati de triple-barreling daca stati intr-un MTT de poker online cu 20 de big blind-uri.

De ce: O mare parte a succesului in poker implica castigarea de poturi atunci cand mana ta este mai proasta decat a adversarului tau si nici o miscare in poker nu spune o poveste mai convingatoare decat un cacealma cu trei variante bine executat.

Nu numai ca ii poti face pe jucatori sa arunce mainile mediocre care te bat, dar ii poti pacali in maini care te vor zdrobi absolut.

Aruncarea a trei variante ca cacealma este ceva ce ar trebui sa incorporezi in jocul tau, deoarece nu numai ca iti va castiga bani atunci cand nu ai o mana, ci te va ajuta sa iti echilibrezi gama si te vei plati atunci cand pariezi fiecare mana nuci.

Dar, daca se face vrand-nevrand, fara a intelege de ce sunteti in trei, poate deveni o scurgere serioasa.

Deoarece presupunem ca aceste concepte sunt noi pentru dvs., o vom simplifica si ne vom concentra pe modalitati usoare de a decide daca este potrivit sa continuati sa trageti la o oala.

Chiar si incepatorii stiu ca a fi pre-flop-ul agresorului este important, dar lucrurile pot deveni complicate atunci cand se decide daca pariaza continuarea. Deoarece toate blufurile cu trei variante incep cu pariul de continuare, este crucial sa intelegeti ce tip de placi puteti continua sa pariati profitabil.

Intrucat vorbim de trei cacealma-uri cu variante si nu de pariuri pe trei strazi, vom presupune ca ti-e dor de flop.

Cea mai de baza modalitate de a privi flopurile este daca sunt coordonate sau nu. Un flop ca J ♣ T ♣ 7 ♣ este mult mai usor de conectat cu ceva de genul K ♦ 8 ♣ 2 ♠. Cautati flopuri uscate necoordonate la pariul de continuare.

De asemenea, luati in considerare faptul ca, deoarece adversarii agresori preflop va vor pondera gama de carti mari, in timp ce gama lor poate fi ponderata mai mult catre carti medii si perechi mai mici de buzunar.

Știri relevante