Cele 3 reguli baccarat pe care trebuie sa le stii

Cele 3 reguli baccarat pe care trebuie sa le stii

Mana jucatorului si bancherului primeste fiecare cate doua carti dintr-un pantof cu opt pachete. Mana se termina imediat daca jucatorului sau bancherului i se acorda un 8 sau 9 in ansamblu. Daca bancherului i se acorda imediat 8 sau 9, atunci toti cei care au pariat pe bancher castiga si invers. Aceasta este denumita „naturala”. Daca nici jucatorul, nici bancherul nu primesc un lucru natural, actiunea jucatorului este determinata si mana lui va fi lovita daca numarul este de 5 sau mai putin. Un 6 sau 7 este un stand.

Similar cu blackjack-ul, anumite valori numerice impun bancherului / jucatorului sa „stea”. De exemplu, bancherul sta pe 6 sau 7 daca jucatorul sta si el. Daca mana jucatorului este lovita, exista un set de reguli pentru a determina actiunea bancherului. Aceasta se bazeaza pe cartea desenata de mana jucatorului, nu pe valoarea cumulata a punctului.

Indiferent de cati oameni joaca, se impart doar doua maini. Una este desemnata mana bancherului, cealalta este mana jucatorului. Orice client poate paria pe ambele maini, cu exceptia faptului ca clientul care detine pantoful in jocul la scara larga trebuie fie sa parieze bancher, fie sa treaca pantoful. Nu va ganditi la mana bancii ca apartinand casei sau mana jucatorului apartinand pariorului. Pentru a evita confuzia, ne vom referi mai degraba la „pariori” sau „clienti” din baccarat decat la „jucatori”.

In baccarat la scara larga, pariorul care tine pantoful aluneca o carte si o transmite cu fata in jos catre dealer-ul stand-up, care o trimite clientului cu cel mai mare pariu de jucator. Urmatoarea carte, prima dintre mana bancherului, este plasata langa pantof. Pariorul imparte apoi o alta carte de jucator, apoi a doua carte de bancher. Dealerul solicita mana jucatorului, iar clientul cu cel mai mare jucator pariat se uita mai intai la carti, apoi le da dealerului.

Dealerul intoarce cartile cu fata in sus si anunta totalul punctului. Apoi, dealerul cere mana bancherului, iar titularul de pantofi se uita la carti si le da dealerului. Daca totalul jucatorului necesita o remiza, dealerul va spune „Card pentru jucator”, iar titularul de pantofi va transmite o carte dealerului, care o va transmite jucatorului-parior, care o priveste si o da inapoi catre dealer, care il intoarce cu fata in sus. In cele din urma, daca bancherul necesita un card, dealerul va suna „Card pentru banca” si va repeta procesul cu suportul pentru pantofi.

Știri relevante