Menu

Cele 4 diferente majore ale Bet365 mobile

Cele 4 diferente majore ale Bet365 mobile

Bet 365 este disponibil si de pe mobil, atat din browser, cat si din cadrul aplicatiei pentru IOS si Android.

Procesul de instalare presupune urmarirea mai multor pasi:

-deschiderea unui cont, daca nu sunteti deja client sau accesarea contului actual.

-descarcarea aplicatiei. Intrati in browserul dispozitvului mobil si accesati sectiunea “aplicatie mobil”de unde puteti descarca aplicatia pentru android.

-activati sursele necunoscute. Acesta este un pas obligatoriu care trebuie urmat pentru a putea instala aplicatia care este descarcata din afara Magazin Play. Accesati “setari”-“Securitate” si bifati “surse necunoscute”.Procesul poatesa fie putin diferit, in functie de tipul telefonului sau al tabletei.

-instalati aplicatia . Accesati istoricul aplicatiilor descarcate si dati click pe fisierul descarcat, pentru a putea incepe procesul de instalare.

In cazul dispozitivelor IOS, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

-deschiderea unui cont sau accesarea celui deja existent.

-descarcarea aplicatiei pentru IOS.

-incepeti sa va jucati. Apasati “deschidere”sau accesati de pe desktopul dispozitivului aplicatia pentru Iphone sau Ipad.

Aplicatia pentru mobil va ofera posibilitatea de a efectua depuneri si retrageri, dar si de a vizualiza promotiile disponibile .

Cand intrati in aplicatie, trebuie sa accesati meniul principal.

Pe aplicatia de mobil nu sunt oferite chiar toate jocurile care se gasesc pe varianta de desktop, dar chiar si asa se pot accesa aproape 3 sferturi din jocuri.

La fel ca majoritatea aplicatiilor de pariuri sportive, si de la Bet365 ofera acces la intreaga oferta  pre-meci si live disponibila pe PC, plus si posibilitatea de a contacta serviciul de relatii cu clientii sau de a urmari meciurile transmise live  video. Insa, vine si cu alte facilitate in plus, cum ar fi posibilitatea de a scana un bilet plasat off line, posibilitatea de a adauga la favorite echipe sau competitii.

Pentru plasarea pariurilor, apasati pe butonul ‘sporturi: sau pe “live”, daca meciul este live sau inca nu a inceput. Apoi, alegeti competitia si meciul care va intereseaza si dati click pe cota corespunzatoare.

In concluzie, este una dintre cele mai interesante aplicatii de pe piata, deoarece ofera cateva facilitate unice care nu sunt intalnite la alte case de pariuri.

Știri relevante