Menu

Cele 5 capcane ale pokerului care vă aşteaptă la început

Cele 5 capcane ale pokerului care va asteapta la inceput
După ce cunoaşteţi regulile de bază ale Texas Holdem, puteţi funcţiona cel puţin. Dar veţi fi în continuare un greenhorn complet atunci când vine vorba de a juca bine. Ca începător de poker, s-ar putea să vă aflaţi blocaţi într-o rutină în ceea ce priveşte jocul dvs. Astfel, făcând aceleaşi greşeli din nou şi din nou. Uneori nici măcar nu vei recunoaşte ceea ce greşeşti. Totul nu este pierdut, totuşi!

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceţi peste acea cocosa dureroasă pentru începători de poker şi pe drumul spre un joc solid de poker câştigător. Citiţi mai departe pentru cinci capcane noi jucători de poker se blochează în mod obişnuit şi pentru sfaturi de strategie despre cum să le evitaţi.

Top 5 capcane de poker pentru începători

1) Joaca prea multe mâini înainte de flop

Aceasta este cea mai mare capcană dintre toate capcanele uşor de căzut pentru noii jucători de poker.

Jucătorii noi joaca prea multe mâini înainte de flop. Dacă te uiţi la poker la televizor, poate părea ca jucătorii joaca fiecare mână, dar într-adevăr pliază mult mai mult decât vezi.

Atunci când alegeţi o mână de poker pentru a juca înainte de flop, aceasta trebuie să îndeplinească anumite cerinţe. De fapt, ar trebui să jucaţi doar 19-24% din toate mâinile şi să împăturaţi restul!

2) Să luăm mâinile prea departe de flop

Aceasta este o extensie a capcanei anterioare. Nu numai ca majoritatea începătorilor joaca prea multe mâini; merg prea departe cu ei.

Mulţi jucători iau orice pereche sau orice atragere spre rău. În general, ar trebui să continuaţi doar cu o pereche de top sau mai bine sau cu o remiză puternică.

3) Joaca prin simt mai degrabă decât prin cărţi, situaţii şi matematica

Mulţi jucători noi joaca mâini pentru ca au un „sentiment” despre ei. Este greşit. Pokerul este un joc matematic: tot ceea ce se poate întâmpla se reduce la cote.

Prin urmare, ar trebui să jucaţi o mâna doar pentru ca are şanse bune de a câştiga – nu pentru ca vă simţiţi norocoşi sau simţiţi ca sunteţi cuvenit.

Jucaţi o mână, deoarece situaţia dictează ca pe termen lung, jucând mana respectivă, veţi câştiga bani.

4) Lăsaţi-vă emoţiile să vă fie mai bune

Pokerul poate fi un joc stresant. Dacă pierdeţi câteva mâini şi începeţi să vă lăsaţi emoţiile să vă fie mai bune, veţi începe să luaţi decizii proaste.

Pokerul este totul despre decizii; a face cele mai bune posibile înseamnă ca trebuie să abordaţi luarea deciziilor cu un cadru de spirit clar.

5) Gândirea pe termen scurt

Mulţi jucători vor juca corect, vor pierde potul şi se vor ghici. Vor spune: „Oh – ar fi trebuit să pliez aşi de buzunar pentru ca a ajuns să facă o dreaptă”.

Este greşit. Dacă îţi iei banii în bine, jocul corect este indiferent dacă câştigi sau pierzi. Pokerul este un joc pe termen lung. Puteţi lua toate deciziile corecte şi puteţi pierde în mod frecvent în decursul unei zile sau a unei săptămâni sau chiar a unei luni.

Asta pentru ca este implicat un mare noroc pe termen scurt. Cu toate acestea, pe termen lung, jucătorii rai vor pierde mai mult timp şi jucătorii buni vor câştiga.

Să repetăm încă o dată, nu este necesar niciun cod promoțional VIP Unibet (https://pariubet.ro/recenzie/unibet-casino/)și tot ce trebuie să faceți este să urmați linkurile noastre și să vă înregistrați ca client nou la firmă – chiar nu a existat un moment mai bun pentru a vă implica cu Unibet! Rețineți că acest brand acceptă doar acei jucători care provin din țări aprobate anterior de Unibet.

Îți place să vezi când jucătorii de cazinou VIP sunt tratați la fel cum ar trebui să fie jucătorii de cazinou. Puteți alege programul de fidelitate Unibet, deoarece sunt disponibile două opțiuni diferite.

Prima este schema Unibet VIP pentru jucătorii de bingo. Veți câștiga puncte de loialitate de fiecare dată când cumpărați un bilet sau jucați un joc și, în scurt timp, veți avea o alocare care poate fi schimbată cu bonusuri și recompense interesante.

Știri relevante