Cele 5 motive sa stii ce este cardul skrill

Cardul preplatit Skrill este disponibil numai pentru rezidentii Spatiului Economic European autorizat (SEE) si cateva alte tari.

Taxa obisnuita Skrill pentru trimiterea de bani este de 1,45%, min 0,50 EUR. (Se poate aplica o taxa mai mare de 20%, min. 30 EUR daca nu ati depus nicio depunere in contul dvs. Skrill sau daca nu ati depus doar prin NETELLER, Paysafecard sau BitPay). Veti vedea taxa aplicabila inainte de a finaliza tranzactia.

Nicio taxa atunci cand utilizati serviciul de transfer de bani Skrill pentru a trimite direct intr-un cont bancar. Primirea de bani sau inchiderea contului dvs. sunt, de asemenea, gratuite.

Pentru tranzactiile care implica conversia valutara, Skrill adauga o taxa de 3,99% la cursurile noastre de schimb cu ridicata. Aceasta taxa ajuta la protejarea ambelor parti impotriva volatilitatii si a riscurilor asociate pietelor valutare. Poate varia in functie de starea contului. Ratele de schimb Skrill sunt actualizate pe tot parcursul zilei.

Depozite gratuite prin Mastercard si Visa (disponibile in toate tarile).

Daca nu utilizati contul dvs. Skrill timp de 12 luni si pastrati un sold in el, vi se va percepe o taxa de serviciu lunara de 5 Euro (sau echivalent in moneda contului). Taxa va fi dedusa lunar din fondurile disponibile din contul dvs. pana cand soldul dvs. este zero. Skrill nu va va percepe cardul de credit sau contul bancar si nu va determina contul dvs. sa intre intr-un sold negativ.

Selectarea unei monede specifice pentru depozit nu inseamna ca depozitul va fi procesat in moneda respectiva – va crea doar un cont multi-moneda separat in moneda respectiva. Retragerile Skrill sunt, de asemenea, usor de utilizat. Utilizatorul selecteaza soldul din care sa retraga fondurile. Folosind Skrill puteti trimite bani si portofel: puteti trimite bani altor utilizatori din fiecare sold creat.

Știri relevante