Menu

Cele 5 promotii socante de la Real Bet

Avand in vedere ca este o casa de pariuri nou aparuta pe piata de pariuri sportive din Romania, Real Bet, in incercarea de a deveni o casa de pariuri importanta, vine in intampinarea clientilor cu o gama destul de larga de promotii. Cateva dintre acestea:

-bonusul Real 200-se refera la un bilet simplu a carui cota totala este egala sau mai mare de 200. Se acorda daca clientul pierde doar un singur meci, caz in care va primi de 10 ori miza.

Apoi, mai este bonusul pariu sansa. Conditiile de acordare a acestui bonus sunt ca pe bilet trebuie sa fie minim 11 meciuri, iar jucatorul poate sa piarda doar 1 meci, iar atunci va primi 15 %din castigul recalculat.

Bonusul Real 6-presupune existenta in oferta a unui numar de 6 meciuri prestabilite, iar optiunile de pariere sunt 1×2 si cota fixa pentru fiecare eveniment in parte. Biletul trebuie sa fie pariat simplu, iar suma fixa de pariere este de 1 leu.

In categoria bonusurilor si promtiilor mai pot fi trecute bonusul Real Cota si bonusul Real Extra 5. Pentru aceste bonusuri, se vor acorda cote speciale cu optiuni de pariere 1, x, 2, 1x, 12, x2.

Iata cele 5 motive socante pentru care sa alegei pariurile din oferta Real Bet destinata tuturor pariorilor din tara noastra.

Știri relevante