Menu

Cele mai atractive oferte sunt cele din fotbal

Cele mai atractive oferte sunt cele din fotbal

Oferte la indemana Ofertele din aceasta sectiune se aplica in special sporturilor cu punctaj scazut, in principal fotbal, dar, ocazional, alte sporturi, cum ar fi Hochei pe gheata, sunt incluse in jurul evenimentelor mari.

Ofertele de fotbal sunt de departe cea mai mare si cea mai mare valoare din jur. Aproape 70% din totalul pariurilor pe bani online sunt pariate pe fotbal, asa ca nu este de mirare ca casele de pariuri pompeaza o multime de bani pentru a atrage clientii pentru a plasa pariurile lor la indemana.

Pentru mai multe despre cele mai bune site-uri de pariuri fotbal, vedeti sectiunea noastra de pariuri sportive. Pentru ghiduri cu privire la modul de pariere, vedeti articolele noastre de fotbal.

Scor de goluri Ati pariat vreodata pe primul marcator si apoi fella merge si inscrie al doilea gol, in schimb, puteti sa-l pocniti nu puteti. Rezervarile bine au o multime de goluri atractive si alte oferte de obiective care va pot ajuta aici. Acestea variaza de la fiecare oferta, astfel incat, daca acest scenariu s-a intamplat, veti fi platit la oferte specifice, cum ar fi o rambursare a tuturor pariurilor de goluri daca un jucator dat va inscrie.

Unele rezervari vor plati in plus daca jucatorul dvs. va inscrie mai multe ori si mai mult. Cu atat de multe oferte diferite despre asigurati-va ca pariati cu cea potrivita.

Football Jackpot – Acesta este un joc lung, dar foarte distractiv, pariaza la piscina cu Coral pentru un pic de ras alaturi de acumulatorul tau normal. Alegeti cine credeti ca vor castiga o lista cu 15 meciuri preselectate si puteti castiga un jackpot masiv daca va intra. Pentru o miza de doar 1 GBP puteti castiga peste 100.000 de lire sterline. Daca nimeni nu castiga, potul este trecut la saptamana viitoare.

4 To Score To Score – Joc de predictie gratuit de la Betfair in fiecare saptamana pentru patru partide de weekend prezentate, de obicei Premier League sau o alta competitie de profil inalt. Ghiciti primul jucator care sa inscrie in fiecare joc care sa castige sau sa impartaseasca un fond de premii in valoare de minimum 25.000 lire sterline in fiecare saptamana. Daca nimeni nu castiga premiul, jackpot-ul se va trece cu inca 25 de lire sterline adaugate in fiecare saptamana. Nu sunt necesare depuneri sau pariuri, toate premiile in numerar care pot fi retrase.

Jocuri de predictie gratuite – Site-urile de pariuri ruleaza acum mai multe jocuri de predictie gratuite care platesc premii in numerar de la 1000 la 100.000 lire sterline doar pentru a face o predictie pentru un gol sau un rezultat. Aceste jocuri sunt gratuite pentru a juca pentru detinatorii de conturi, fara a avea nevoie de pariuri. Sunt greu de castigat, dar nu este atat de greu cum ar spune loteria nationala si, avand in vedere ca nu costa nimic, va poate aduce un mare salariu.

Știri relevante