Menu

Cele mai atractive pariuri mobile la Sportingbet

Cele mai atractive pariuri mobile la Sportingbet
[toc}

Merg transmisiunile live şi de pe mobil

Prin intermediul SPORTING BET MOBILE, aveţi acces la transmisiuni live video. Această este disponibilape toate sistemele de operare ale dispozitivelor electronice, şi oferă posibilitatea de a paria în cele mai bune condiţii şi atunci când nu sunteţi acasă sau la birou. Aplicaţia SPORTING BET MOBILE se ridică la cele mai înalte standarde, din toate punctele de vedere, atât ca facilitate, cât şi ca şi grafica.

Există 2 modalităţi de folosire a acestei aplicaţii. Una este de a descărca aplicaţia, sau vă puteţi juca direct pe browser, în funcţie de sistemul de operare al telefonului. Site-ul este optimizat foarte bine, făcând experienţă pariurilor live una foarte asemănătoare cu cea trăită de utilizatorii clasici. Totul ţine de ideea de a avea un dispozitiv rezonabil.

Cum se instalează aplicaţia de mobil Sportingbet

Instalarea aplicaţiei este simplă, făcându-se ca orice altă aplicaţie disponibilă pe AppStore.. Dar dacă aveţi un sistem de operare de tip Android, descărcarea aplicaţiei se va face direct de pe site-ul SportingBet, deoarece, din cauza anumitor politici impuse de Google, nu se găseşte pe AppStore. Instalarea presupune urmărea anumitor paşi. Platforma de pariuri live de pe mobil este destul de stabile, pariurile live putând fi plasate cu uşurinţă. Totuşi are şi plusuri şi minusuri, unul dintre minusuri fiind dat de faptul că nu are opţiunea de a adăuga la favorite tipurile de pariuri preferate, pentru ca acestea să poată apărea primele.

Un lucru bun al acestei aplicaţii ar fi că se poate vedea ce se întâmplă pe teren în timp real: posesie, atacuri, cornere… De asemenea sunt prezentate şi statistici detaliate. Totuşi, toate aceste informaţii trebuie tratate doar cu titlu orientativ, pentru că totuşi pot să apară şi greşeli sau informaţii greşite.

Unele meciuri pot fi şi urmărite pe Sporting Bet TV. Acest serviciu poate fi folosit de toate dispozitivele, indiferent de sistemul de operare.. Pentru a putea fi folosită această aplicaţie, contul trebuie să aibă o balanţă pozitivă sau măcar un pariu să fi fost plasat în ultimele 24 de ore. Se paote seta ca să primiţi direct pe ecranul telefonului notificări în legătură cu pariurile aflate în desfăşurare sau când este disponibilă o ofertă promoţională. Mai puteţi juca jocuri de cazinou direct din programul de pariuri. Trecerea de la pariuri sportive la jocurile de cazinou se face uşor.

 

Știri relevante