Menu

Cele mai atractive pariuri mobile la Sportingbet

Cele mai atractive pariuri mobile la Sportingbet

Prin intermediul SPORTING BET MOBILE, aveti acces la transmisiuni live video. Aceasta este disponibilape toate sistemele de operare ale dispozitivelor electronice, si ofera posibilitatea de a paria in cele mai bune conditii si atunci cand nu sunteti acasa sau la birou. Aplicatia SPORTING BET MOBILE se ridica la cele mai inalte standarde, din toate punctele de vedere, atat ca facilitate, cat si ca si grafica.

Exista 2 modalitati de folosire a acestei aplicatii. Una este de a descarca aplicatia, sau va puteti juca direct pe browser, in functie de sistemul de operare al telefonului. Site-ul este optimizat foarte bine, facand experienta pariurilor live una foarte asemanatoare cu cea traita de utilizatorii clasici. Totul tine de ideea de a avea un dispozitiv rezonabil.

Instalarea aplicatiei este simpla, facandu-se ca orice alta aplicatie disponibila pe AppStore. . Dar daca aveti un sistem de operare de tip Android, descarcarea aplicatiei se va face direct de pe site-ul SportingBet, deoarece, din cauza anumitor politici impuse de Goolgle, nu se gaseste pe AppStore. Instalarea presupune urmarea anumitor pasi. Platforma de pariuri live de pe mobil este destul de stabile, pariurile live putand fi plasate cu usurinta. Totusi are si plusuri si minusuri, unul dintre minusuri fiind dat de faptul ca nu are optiunea de a adauga la favorite tipurile de pariuri preferate, pentru ca acestea sa poata aparea primele.

Un lucru bun al acestei aplicatii ar fi ca se poate vedea ce se intampla pe teren in timp real:posesie, atacuri, cornere…. De asemenea sunt prezentate si statistici detaliate. Totusi, toate aceste informatii trebuie tratate doar cu titlu orientativ, pentru ca totusi pot sa apara si greseli sau informatii gresite.

Unele meciuri pot fi si urmarite pe Sporting Bet TV. Acest serviciu poate fi folosit de toate dispozitivele, indiferent de sistemul de operare. . Pentru a putea fi folosita aceasta aplicatie, contul trebuie sa aiba o balanta pozitiva sau macar un pariu sa fi fost plasat in ultimele 24 de ore. Se paote seta ca sa primiti direct pe ecranul telefonului notificari in legatura cu pariurile aflate in desfasurare sau cand este disponibila o oferta promotionala. Mai puteti juca jocuri de cazinou direct din programul de pariuri. Trecerea de la pariuri sportive la jocurile de cazinou se face usor.

Știri relevante