Menu

Cele mai bune 3 alternative pentru bet365 in Romania

Cele mai bune 3 alternative pentru bet365 in Romania

O solutie alternativa la site-ul Bet365 este site-ul oglinda Bet365. Site-ul oglinda este cea mai simpla solutie pentru rezolvarea problemei. Astfel, printr-un simplu click puteti intra pe unul dintte soite-urile oficiale ale Bet365 fara a fi necesara instalarea unui software VPN care schimba adresa IP sau sa foloseasca un server proxy.

De la infiintare, Bet365 a evoluat si a ajuns una dintre cele mai bune case de pariuri din mai mult de 150 de tari. Dar daca locuiti in strainatate, puteti sa aveti probleme in accesarea site-ului oficial al Bet365, deoarece, multe dintre autoritatile competente din mai multe state au adoptat masuri de cenzura impotriva site-ului web si care nu ar putea sa fie accesibil din tara de origine. Dar, din nou, Bet365, a fost de partea clientilor si a reusit sa gaseasca o solutie la aceasta problema.

Astfel, Bet365 a creat o multime de site-uri oglinda pentru clientii din tarile in care accesul la site-ul web principal a fost restrictionat sau chiar interzis, si in acelasi timp si-a consolidate pozitia, obtinand in acelasi timp asa-zisele licente nationale, emise de autoritatile din anumite tari importante.

Linkul alternative este un raspuns alternativ la problema reglementarii in industria pariurilor on line si care este o problema de care multi dintre pariori se lovesc.

In aceasta ordine de idei, Bet365 ofera solutii prin crearea asa-numitelor “ site-uri oglinda”. Acestea sunt linkuri alternative pentru pariurile on line si care nu sunt supuse reglementarilor si care permit jucatorilor din intrega lume sa se joace.

In termini tehnici, acestea sunt domenii care au un nume care fac  conexiunea cu data de baze a Bet365. Aceste domenii pot sa fie create oricat, dovedindu-se a fi o legatura de succes pentru jucatorii restrictionati. Practic, sunt o reflexie a site-ului original. Totul de la informatiile despre membrii si pana la metodele de plata sunt exact la fel cu cele de pe site-ul principal. Singura diferenta este URL-ul.

Știri relevante