Cele mai bune 3 feluri de cum joc la ruleta

Ruleta americana se numara printre jocurile de masa care se bucura de cea mai mare popularitate in cazinourile din Statele Unite si restul lumii. Jocul tinde sa devina mai popular la cazinourile din Asia si Regatul Unit, dar este oarecum evitat de jucatorii din Europa, deoarece accentul lor este in primul rand pe versiunea europeana a ruletei.

Roata de ruleta americana are 38 de divizii, inclusiv numerele de la 1 la 36, ​​0 si 00. Numerele de la 1 la 36 sunt colorate alternativ rosu si negru, in timp ce zero unic si dublul zero sunt marcate in verde.

Obiectivul principal, pe care il urmareste orice jucator, este de a prezice in ce buzunar numarat va avea loc mingea de ruleta. Pentru a face acest lucru, toti jucatorii pariaza pe un anumit numar, dupa care dealerul intoarce roata ruletei intr-o directie si invarte mingea ruletei in sens opus. Odata ce mingea isi gaseste drumul in buzunar cu acest numar anume, jucatorii respectivi sunt platiti.

Toate cele 38 de numere sunt dispuse identic pe roata, astfel, mingea are o probabilitate egala sa se stabileasca in oricare dintre diviziuni.

In jocul ruletei in stil american, diferite chipsuri sunt de obicei folosite in comparatie cu alte jocuri de masa la cazinouri. Toti jucatorii, dupa ce au selectat o masa de ruleta la care sa joace, trebuie sa faca schimb de jetoane de cazino obisnuite sau de numerar cu dealerul. Fiecare jucator va primi jetoane de o culoare diferita, care se realizeaza, de obicei, pentru a evita confuziile la efectuarea platilor.

Odata ce toti jucatorii si-au primit jetoanele, au voie sa inceapa sa parieze. Aceste pariuri se fac de obicei pe masa ruletei, unde sunt vizualizate toate optiunile de pariere diferite.

Jucatorii pot pune jetoane fie pe un singur pariu, fie pe o combinatie de pariuri. In continuare, dealerul va invarti roata ruletei. Este important sa retineti ca pariurile pot fi plasate, moderati si indepartate chiar si dupa rotirea rotii, dar nu dupa ce dealerul a intrerupt pariurile apeland „nu mai pariati”. Dupa acest apel de la dealer, jucatorii nu au voie sa modifice pariurile.

Odata ce mingea cade intr-una dintre buzunarele numerotate de pe roata, dealerul identifica si anunta numarul castigator. Dealerul marcheaza numarul de pe masa de ruleta folosind un dolly (un marker). Toti jucatorii cu pariuri castigatoare sunt platiti ulterior in timp ce pariurile pierdute sunt maturate de pe masa. In timpul procesului de plata, pot fi pariate pentru runda urmatoare a jocului.

Știri relevante