Menu

Cele mai bune case de pariuri care accepta trustly

Cele mai bune case de pariuri care accepta trustly

Depozitarea cu Trusty garanteaza ca veti putea solicita primul bonus de depunere la orice casa de pariuri care ofera o astfel de recompensa. Nu numai ca nu va trebui sa va faceti griji cu privire la restrictii sau bonusul de bun venit care nu va va fi acordat, dar depunerea la Trustly va poate ajuta si la verificarea contului. Deoarece metoda de plata este strans legata de contul bancar al utilizatorului, este o sursa de incredere pentru a verifica identitatea jucatorilor, un control pe care toate casele de pariuri sunt obligate sa efectueze la un moment dat in timpul activitatii.

Chiar mai mult decat atat, exista case de pariuri online care va permit sa va conectati prin Trustly, astfel incat nu va trebui sa petreceti timp completand formularele de inregistrare. Trebuie doar sa-ti folosesti acreditarile bancare prin Trustly si vei putea crea un cont la cartea de sport online la alegere, verifica contul instantaneu si te vei bucura de un joc mai usor, precum si limite mai mari pentru depuneri si retrageri.

Depunerea cu Trustly la o casa de pariuri online este un proces simplu. Chiar daca este prima data cand faci un depozit cu incredere, totul este clar si lin, astfel incat sa te poti bucura de o experienta excelenta de pariere. Am combinat pasii de urmat pentru a face un depozit de incredere de succes, plecand de la premisa ca ati creat deja un cont atat cu Trustly cat si la casa de pariuri la care depuneti.

  • Utilizati datele de autentificare pentru a accesa site-ul de pariuri online unde doriti sa efectuati depunerea
  • Verificati pagina de pornire pentru butonul „Depunere” in cazul in care nu primiti un pop-up care va directioneaza catre pagina casierului si faceti clic pe ea
  • In lista de optiuni de plata disponibile, alegeti Incredere si introduceti suma pe care doriti sa o depuneti
  • In urmatoarea fereastra, va trebui sa selectati banca dvs., apoi sa utilizati acreditarile bancare online pentru a va autentifica
  • Confirma plata si fondurile sunt transferate instantaneu in contul tau de pariuri.

Depozitul minim obisnuit acceptat de cartile sportive online prin Trustly este de 10 €, dar aceasta suma poate varia de la o casa de pariuri la alta. Nu exista nicio taxa sau taxa de care trebuie sa va faceti griji atunci cand utilizati aceasta metoda de plata, totusi, trebuie sa verificati intotdeauna casierul pentru a vedea daca rezervarea a adaugat taxe proprii.

Știri relevante