Menu

Cele mai bune oferte mondiale la pariuri sportive

Cele mai bune oferte mondiale la pariuri sportive

Acest bonus de bun venit se regaseste sub forma unui pariu gratuit fara risc.

Trebuie doar sa va inregistrati, prin deschiderea unui cont si sa faceti un deposit de minim 20 de lire si veti primi un bonus de 10 lire in contul vostru. Promotia este destinata strict clientilor noi care isi deschid un cont nou la aceasta casa de pariuri si care efectueaza primul depozit, doar cu cardul sau prin transfer bancar.

Bonusul acopera practic orice pierderi, pana la limita de 10 lire. In schimb,clientilor li se opreste un commission de 2 % din castiguri.

Promotia se adreseaza clientilor noi care au implinit varsta legala de pariere, Pentru a putea beneficia de bonusul de bun venit de 10 lire, trebuie sa faceti un depozit de minim 20 de lire printr-un card sau prin transfer bancar, atunci cand va inregistrati. Odata adaugat in contul vostru, bonusul de bun venit va rambursa in mod automat primul pariu pierdut sau primele pariuri pierdute, dar nu mai mult de 10 lire. Se aplica in totalitate termenile si conditiile.

Oferta de pariere de la betfred sub forma parierii a 10 lire si a primirii inapoi a 30 de lire sub forma de pariuri gratuite

Aceasta casa de pariuri ofera un fantastic bonus de bun venit care va adduce in cont 30 de lire, prin plasarea unui pariu de doar 10 lire.

Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, folositi codul promo SPORTS60.

In timpul inregistrarii, trebuie sa plasati un pariu de 10 lire, la cote acumulative de 2,00 sau mai mari, ca si prim pariu. Apoi, casa de pariuri va credita contul cu un pariu gratuit de 30 de lire.

In plus, veti primi si 30 de rotiri gratuite pe care sa le folositi la jocurile alese de voi.

Oferta este valabila clientilor noi din Marea Britanie si Irlanda de nord. Inscrierea trebuie facuta cu un cod promo SPORTS60. Depozitul minim trebuie sa fie de 10 lire la pariurile sportive la o cota de minim 2,00. Pariurile gratuite vor fi transferate in cont in 48 de ore si sunt valabile 7 zile de la transfer.Se aplica restrictiile in ceea ce priveste metodele de plata, in sensul ca portofelele electronice si cardurile prepaid sunt excluse.Primul pariu trebuie sa fie plasat in 60 de zile. Este posibila cerinta validarii prin SMS. Se aplica restrictii asupra anumitor jocuri. Rotirile gratuite, in numar de 30, expira dupa 7 zile.. Se aplica toate conditiile si ternenii casei de pariuri.

Știri relevante