Menu

Cele mai bune pariuri pe Fortuna Online

Cele mai bune pariuri pe Fortuna Online

Pentru a putea paria online la Fortuna, in primul rand trebuie sa va deschideti un cont. Pentru a va deschide contul, trebuie sa urmati anumiti pasi:

-introducerea unui email valid

-apoi trebuie sa va alegeti un nume de utilizator format din 5-16 caractere.

-apoi trebuie sa va alegeti si o parola care trebuie sa contina intre 8 si 20 de caractere si trebuie sa aiba cel putin o litera majuscula, o cifra si un caracter special.

-numele si prenumele

-tara

-adresa

-orasul

-sexul

-codul postal al localitatii in care locuiti

-data nasterii

-CNP-ul

-numarul de telefon mobil

Pe langa toate acestea, trebuie sa confirmati sau nu daca doriti sa primiti oferte promotionale, sa confirmati ca aveti varsta peste 18 ani si ca sunteti de acord cu termenii si conditiile. Aceasta din urma este o conditie pentru finalizarea procesului de inregistrare.

Unul din punctele forte ale agentiei este dat de bonusurile si promotiile atractive.

Dupa crearea contului, urmatorul pas este efectuarea unei depuneri.  Trebuie sa click pe butonul „depunere” aflat in partea de sus a paginii. Apoi trebuie sa selectati metoda prin care doriti sa depuneti, dand un click pe butonul „depuneti acum”.

Daca alegeti sa depuneti cu cardul, va trebui sa completati suma pe care doriti sa o depuneti , sa selectati cardul de pe care depuneti, sa scrieti codul de securitate al cardului si sa scrieti codul promotional, daca aveti unul. Dati apoi click pe „depune”, iar depozitul va fi procesat.

La efectuarea primei depuneri cu cardul, trebuie sa inregistrati un card.  Dupa efectuarea acestei proceduri, cardul va fi inregistrat.

Daca doriti sa efectuati depunerea prin PaysAFECARD, trebuie sa selectati aceasta metoda de depunere, sa scrieti suma pe care doriti sa o depuneti si sa apasati pe „depunere”. Apoi trebuie sa va logati in cont  si sa confirmati plata.

Pentru a paria, trebuie doar sa apasati „pariati online”. Apoi vi se va deschide pagina cu sporturi. Apoi selectati sportul dorit, tara si apoi competitia.

Dupa ce ati selectat toate pronosticurile, alegeti ce anume vreti sa jucati:

-pariu simplu

-pariu multiplu

-pariu tip sistem

Știri relevante