Menu

Cele mai bune pariuri pe Fortuna Online

Cele mai bune pariuri pe Fortuna Online

Datele minime necesare pentru deschiderea contului online

Pentru a putea paria online la Fortuna, în primul rând trebuie să vă deschideţi un cont. Pentru a vă deschide contul, trebuie să urmaţi anumiţi paşi:

– Introducerea unui email valid

– Apoi trebuie să vă alegeţi un nume de utilizator format din 5-16 caractere.

– Apoi trebuie să vă alegeţi şi o parolă care trebuie să conţină între 8 şi 20 de caractere şi trebuie să aibă cel puţin o literă majusculă, o cifră şi un caracter special.

– Numele şi prenumele

– Tara

– Adresa

– Oraşul

– Sexul

– Codul poştal al localităţii în care locuiţi

– Data naşterii

– CNP-ul

– Numărul de telefon mobil

Cum  se activează contul de pariuri la Fortuna

Pe lângă toate acestea, trebuie să confirmaţi sau nu dacă doriţi să primiţi oferte promoţionale, să confirmaţi că aveţi vârsta peste 18 ani şi că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile. Aceasta din urmă este o condiţie pentru finalizarea procesului de înregistrare.

Unul din punctele forte ale agenţiei este dat de bonusurile şi promoţiile atractive.

După crearea contului, următorul pas este efectuarea unei depuneri. Trebuie să click pe butonul „depunere” aflat în partea de sus a paginii. Apoi trebuie să selectaţi metoda prin care doriţi să depuneţi, dând un click pe butonul „depuneţi acum”.

Dacă alegeţi să depuneţi cu cardul, va trebui să completaţi suma pe care doriţi să o depuneţi, să selectaţi cardul de pe care depuneţi, să scrieţi codul de securitate al cardului şi să scrieţi codul promoţional, dacă aveţi unul. Daţi apoi click pe „depune”, iar depozitul va fi procesat.

La efectuarea primei depuneri cu cardul, trebuie să înregistraţi un card. După efectuarea acestei proceduri, cardul va fi înregistrat.

Dacă doriţi să efectuaţi depunerea prin PaysAFECARD, trebuie să selectaţi aceasta metodă de depunere, să scrieţi suma pe care doriţi să o depuneţi şi să apăsaţi pe „depunere”. Apoi trebuie să vă logaţi în cont şi să confirmaţi plata.

Pentru a paria, trebuie doar să apăsaţi „pariaţi online”. Apoi vi se va deschide pagina cu sporturi. Apoi selectaţi sportul dorit, ţară şi apoi competiţia.

După ce aţi selectat toate pronosticurile, alegeţi ce anume vreţi să jucaţi:

– Pariu simplu

– Pariu multiplu

– Pariu tip sistem

 

Știri relevante